desember 2011Hurra for meg

17 år i dag, den 30. desember.
Det suger å ha bursdag så seint, tro meg. 1 år igjen til jeg blir 18. Kos. 

Spøkelser

Akkurat nå befinner jeg meg hos Laura. Her spøker det.
Spøkelsene som spøker i dette huset er svært aggresive.  

Her sloss Laura mot en mannskikkelse som vi har valgt å kalle Robert. 

Jakten på den perfekte jakke

Jeg trenger sårt en ny ytterjakke, og har forelsket meg helt i denne fra Acne. Siden jeg ikke har 1300 kr, har jeg desverre ikke råd til den, og mitt hjerte blør av sorg. Hehe, neida.
Joda. 

 Dermed må jeg finne en annen jakke å kjøpe, men jeg finner ingen fine noe sted. 

Faen. 

JEG HAR MYE Å GJØRE

Som alle bloggere, har jeg et fult program hver eneste dag. Alt i fra shoppingturer til cafebesøk og autografskrivning og bloggfester. I dag har jeg for eksempel vært veldig travel med å sove. Jeg har også sett på tv en stund. Det var veldig gøy. Etter å ha sett på tv i et par tiår bestemte jeg meg for å dusje. Eller har jeg sittet velidig mye stille og stirret i veggen. Det er også veldig gøy. Senere i kveld skal jeg nok se enda mer på tven, stirre enda mer i veggen og kanskje klippe neglene mine.


Jeg har det bra. Takk som spør. 

Jeg vurderer å få meg et liv snart. Jeg har ikke sett venner på gud vet hvor lenge, og begynner å bli passe emo nå.  Jeg var faktisk i familieselvskap i Larvik igår, og der var det mennesker. Tro det eller ei. 

 Kusine Emma og søster Lotte

Kusine Hannah

Søster Marte


Marte, søster Emely og farfar


Min maskuline stefar, hehee

Oldemor og Lotte


Tilslutt et glansbilde av min kjære mor <3

Ja, jeg vet. Ingen bilder av meg. Så trist. 

KLIKKER!

Er det bare jeg som ikke får lastet opp bilder på blogg.no?!? 

For tidlig?Er det for tidlig å stå opp nå?

Fred på jorden

Siden jeg ikke får sove, har jeg nå ligget våken og tenkt ut en plan for å få gjennomføre alle miss word-modellers drøm: Å få fred på jorden. (Hehe, gjør ikke dere også sånt når dere ikke får sove?). 

Det banebrytende jeg har kommet frem til er følgende: Vår verden, den vakre planet Tellus, også kalt "den blå plantet" eller "Jorda", hadde vært en mye bedre sted om alle konflikter vi har mellom Jordas herskende skapninger, mennesker, kunne løses. 
 Smart, Signe. Men hvordan i all verden skal vi løse alle verdens uenigheter og kriger?

 
Jo, det skal jeg si (eller skrive til) deg ("deg" som i "meg", siden det var jeg som selv spurte): Både store konfliker som krig og mindre konflikter, som en krangel mellom to søsken om hvem som skal sitte i forsetet på vei til hytta burde bli løst på en rettferdig måte,der begge parter har like stor sjang til å vinne, uansett om den ene har større militære styrker, er rikere eller har generelt større forutsetninger enn den andre. 
Javel, høres fint ut, men du har fortsatt ikke sagt  hvordan dette skal gjennomføres?

Dette skal gjennomføres med noe alle (vel, hvertfall de fleste) har og som man tar med seg over alt. Hender. 
Etter min mening burde alle konflikter løses med stein, saks, papir! Her har nemlig begge parter like stor sjangs for å vinne, ingen blir valgt som vinner etter urettferdige meninger og alle har fingre. Genialt! 

Og sånn kan det bli fred på jorda allerede idag!


Tommel opp for meg og planen min. Jeg er så smart <3 Lenge leve meeg! 

Hils på Gunnhild.. Hun liker ikke mennesker. Bare røyken og vinen sin. 

Gjesteblogge?

Er det noen kule mennesker der ute som har lyst til å skrive et gjesteinnlegg på den kuleste av de kule bloggene i hele verden(min altså)? Hvis ja, finn ut om du er fet og interessant nok, og skriv en kommentar i kommentarfeltet, så skal jeg vurdere det. Hehehe, lol, så teit jeg er. 

Men sånn seriøst: Har du lyst til å skrive et innlegg på bloggen min? Kontakt meg, så kan jeg oppfylle drømmen din. Jeg vet du vil. Smilefjes.Hjelp meg a, plis, jeg er taper.

Jeg blogger

I skrivende stund sitter jeg ironisk nok med pc'en foran meg som jeg skriver det jeg har skrevet så langt i dette blogginnlegget. Videre skal jeg (videre i forhold til i stad, men egentlig er det som skrives nå for meg nåtid som en forfatter av denne teksten) skrive enda mer i dette blogginnlegget - på pc'en. Hva jeg skal skrive, vet jeg ikke enda (etter å ha lest gjennom etter å ha skrevet ferdig hele innlegget, vet jeg egentlig hva jeg skrev videre etter at jeg skrev at jeg ikke visste hva jeg skulle skrive videre. Ironisk). 

Kanskje jeg skal skrive om hvilken sang jeg hører på akkurat nå? Ja, det skal jeg visst. Jeg hører på "Something in the Way" av verdens beste grugde-band, Nirvana. Åh, kunne skrevet hvertfall femten blogginnlegg om hvor mye jeg elsker det bandet. Siden jeg bare har planlagt å skrive et blogginnlegg akkurat nå, skal jeg spare de hvertfall femten blogginnleggene om hvor mye jeg elsker Nirvana. 

Nå slutta sangen. Det var trist. Kanskje jeg skal legge den inn på bloggen, sånn at dere får høre? Ja, det skal jeg visst. 


Nå skal jeg skrive hvem som synger og sangtittel. Det gjør jeg alltid under sanger jeg legger ut på bloggen. Egentlig er ikke dette nødvendig i dette tilfellet, i og med at jeg allerede har sagt både hva sangen heter og hvem som har den. Selv om det ikke er nødvendig, gjør jeg det for det. Nirvana - Something in the Way. 
Der, ja! Nå har du hvertfall fått med deg tittelen og bandet. Så fint for deg. Og meg, siden jeg viste deg denne søte, men kanskje litt depressive sangen.  


Nå satt jeg sangen på på nytt.  
 


Dette bildet tilføyde jeg i innlegget av den grunn av at det så så nakent ut. Også så jeg litt sånn gangster ut da. Plukker blomster og sånt. Like a baws. 

Nå skal jeg trykke på "Lagre + publiser"-knappen, sånn at innlegget publiseres på bLoggen min. Så kommer du til å lese det. Nå leser du det jeg har skrevet om at jeg vet at du kommer til å lese. Heftig. Natta. Seriøst. Skal lese en bok nå. 

God natt, godtfolk!


Med denne søte kattepusen som vi enda ikke har gitt noen navn (den ene søstra insisterer enda på å kalle den Sirikit. DYSTRE SKJEBNE!) , sier jeg natta til dere som søtinger som leser dette. Eww. 

Håper dere alle har hatt en fin jul, der dere har spist dere feite på masse god julemat, og at dere har fått masse sokker og ullundertøy i gave av nære og fjerne slektninger og venner (det har hvertfall jeg!). 
Siden klokken har passert midnatt, er det nå, den 25.12 bare fem dager til bursdagen min. Siden ja, jeg har faktisk bursdag såpass sent på året - den 30.12.. Medlidenhet, takk! Som en trøst får jeg forhåpentligvis enda fler sokker og ullundertøy i gaver til da. Woop, woop. 

SJALABAIS, folk. Nå skal jeg lese en bok. 

Positive ting med jula
Gaver!

Jeg liker også maten, men den har store ulemper med at man blir feit og stygg og dør av overvekt. 
Gavene derimot; bare fordeler! 

Min nye bestevenn


Canon EOS 1100D

Fremover skal det bli kvalitetsblogging på høyeste nivå, uten de fæle webcamera-bildene. Yeeah!

Fuck Christmas

De siste årene har jeg begynt å like jula mindre og mindre. Ikke bare fordi jeg har fått færre gaver, men også fordi jeg har skjønt hvor falsk hele høytiden er. 


Under hele julefeiringen skal alt være så perfekt og alle skal være så glade og lykkelig og halelujah, livet skal bare vært helt perfekt!
Når jula kommer, løper vi rundt på alle mulige butikker for å kjøpe gaver til mennesker man egentlig ikke bryr seg så mye om. Hvorfpr? Ingen vet, det er bare en tradisjon.
 Det finnes også en rekke andre juletradisjoner som alle følger, men ikke vet hvorfor.
For eksempel skal man før julaften dra inn et juletre, helst av gran eller furu. Hvorfor i all verden gjør vi dette? Ingen vet, bortsett fra meg som googla dette. Det er tydeligvis et tegn på evig liv, og hva faen? Vi drar et frisk, grønt tre inn i stua til og står der til det råtner?! Det råtner jo, det dør. Hvorfor er dette et tegn på evig liv?! 

OG HVORFOR VET INGEN OM OPPHAVET TIL TRADISJONENE HVIS DE ER SÅ JÆVLA VIKTIG Å GJENNOMFØRES??!


Ved å følge alle disse "koselige" tradisjonene, skal man tydeligvis bli dødshappy. Pfft! Skal man liksom bli glad av å drepe et tre? Det går ikke å være falsk glad, det går bare ikke.  
Selv om etter min mening det ikke går ann å være falsk glad, så går det tydeligvis for alle på Facebook. Det virker som om de konkurrerer om hvem som har den mest perfekte julen. Omg, tapere. FÅ DERE ET LIV! 


Edic Idle - Fuck Christmas

 

Vi har blitt roboter hele gjengen, som bare følger strømmen og konkurrerer om hvem som er snillest og glades og har det best. Ha en jævla fin jul, alle sammen. Måtte vi alle spise oss feite på julemat og dø. Jeg dør snart allerede, men ikke bare på grunn av maten....

VM

        

        
        
        

        

        

        

        

Hvis det hadde vært et verdensmesterskap i hvem som har lengst panne, hadde jeg definitivt vunnet. 

Hjemmealene-party

I dag skjedde det veldig mye.

Jeg var på skolen, kom hjem, spiste, før jeg plutselig ble alene hjemme. Da spiste jeg enda mer. Jeg så også på tv.

Dagens høydepunkt var vel når jeg oppdaterte profilbildet mitt på Facebook. Dette skjedde også når jeg var alene hjemme.
Bildet fikk stor oppmerksomhet, hele 1 like og 1 kommentar - av min eneste venn, Laura Nystuen. 

Konklusjon: Jeg burde få meg flere venner. 

Forsovet meg

Nå sitter jeg på toget på vei til skolen. Øynene mine vil egentlig bare igjen, kroppen fungerer ikke helt som den skal og det føles rett og slett ut som om jeg er et vandrende lik. Jeg forsov meg, og herregud, det er noe jeg har gjort ofte i det siste!
Dette skal være den siste dagen jeg forsover meg på og om jeg ikke klarer å dra meg ut i senga til riktig tid i morgen lover jeg å gi alle leserne mine 1000 kroner vær. Oj.

Sånn ser jeg ikke ut nå for å si det sånn da... Bildet tatt på vei til Ballroom i oktober eller noe

Ny pelsdott

Tidlig, tidlig i går kom mormor med toget helt fra Trofors for å besøke familien min. Med seg hadde hun en liten kattepus som vi skulle få.
Den lille dotten, som ikke har fått noe navn enda, er en blanding av perser og vanlig skogskatt. Den er kjempeleken og elsker å bli koset med.

Tnå. Pusepuseeeen

Siden vi ikke har klart å bestemme oss hva det nye familiemedlemmet skal hete, lurte jeg på om dere kule folk hadde noen forslag?

Jeg har foreslått for familien å kalle den Mango, noe de fleste liker. Den ene søstra mi på 8 derimot, har en sterk mening at vi skal kalle katta for Sirikit. Ehm, hva faen er det for et navn da..???

Andre navn jeg liker er Tiquila, Champis (heheh neida. Joda), Afrodite, Papaya, Diana, Kiara, Nala, Lollipop og Jasmin.

FORSLAG, MENNESKER?? Den som kommer med det beste navnet, får ære og berømmelse på bLoggen!

Norge er best

Som en hyllest til de norske håndball-jentene og vm-vinnerne, vil jeg dedikere klassebildet av klassen min i fjor til alle norske mennesker:

Norge <3

Selv om vår kjære hovedstad, Oslo, er verdens dyreste by og den såkalte "smørkrisa" rammer vårt vakre land, må jeg si at Norge er det beste landet å bo og leve i. Riktignok, kan jeg fortelle at Norge er det eneste landet jeg har vokst opp i (med unntak av et lite boopphold i Frankrike da jeg var 4 år), og kan egentlig ikke sammenligne det med noen andre land.
Likevel er nasjonalfølelsen min på topp, og jeg må si at jeg liker Norge.


Igjen: Norge hjerte

 

Åh, nå passer det fint å legge med nasjonalsangen.
 
Ja, vi elsker dette landet. Derja!
Ha det a, peepz, skal tre på meg skia jeg tydeligvis er født med og gå meg en skitur med kvitt lunsj-sjokoladen i tursekken.

Jeg har alltid vært fotogen

       

       

       

 

Tatt av livet

I helgen har jeg vært litt opptatt med det derre livet, og har derfor ikke hatt tid til å blogge. Håper dere ikke har dødd uten bloggina mi. 

På fredag var jeg på julebord med jentene, noe som var kjempekoselig! Vi spiste julemat, så på idol og spiste enda mer. Resten av kvelden gikk til å snakke om pupper og bh-størrelser. 


Mille, Catharina, Laura, Tine, Marie, Martine, Line og meg.
Siden Tine tok bildet, måtte jeg bruke Paint til å klippe henne inn. Line hadde igjen øynene sine, så da måtte jeg igjen bruke det avanserte redigeringsprogrammet til å tegne inn øyner på henne.   

 

På lørdag var jeg på fest på Frogner, hos selveste Jørgen Nilsen med mange andre kule menneskeskapninger! Der ble det desverre ikke tatt noen bilder, så det var veldig synd. 


Til slutt: En liten hilsen til vår øyneløse venn. 

Elsker dere <3 Love you! NUSS NUSS

101 dalmatinere

101 følgere på #Twitter @SigneLangvatn  

Å, jul med din glede

Som sikkert ingen har fått med seg, er det snart jul. Hei hå, nå er det jul igjen. HalelujahO, helga natt. Et barn er født i Betlehem. Engler daler ned i skjul. Jesus Kristus. Nissefar.

I stad prøve jeg å få meg selv i julestemning. Dette gjorde jeg ved å ta på meg nisselue og tvangsspiste både pepperkaker og klementiner. Å, jul med din glede og barnlige lyst  snart tennes tusen julelys.

Det funka veldig bra og fikk meg til å smile av julens mange gleder. Jeg er så glad hver julekveld.

Siden jeg allerede hadde såpass mye julestemning, bestemte jeg meg også for å høre på søte, klissete julesanger. De var søte, de. Det kimer nå til julefest. Rockin' Around the Christmas Tree.

 
Britney Spears - My Only Wish

 
Wham - Last Christmas

 
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
 

Glade jul.

Takk for meg og ha en jævla fin jul allesammen. 

UNDERSØKELSE I PSYKOLOGI

Hei, flotte, fine, søte mennesker! Kan dere være så snille og hjelpe psykologiklassen min i en undersøkelse om den ideele alder? Tar bare to minutter og er helt anonym!

Link til undersøkelsen:  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEw4dEtnQWx6bXo3NENTQjBjOWhnd3c6MQ  STORT SMIL!

DESIGN-HJELP?!??!

Finnes det noen smarte og søte mennesker der ute som er flink med html-koder, som kan hjelpe meg å gjøre skrivefeltet i bloggen bredere i det designet jeg allerede har??

Sier også jatakk til et helt nytt design, hvis noen har lyst til å gjøre deeet.


Hilsen taper'n

Kjære pappa

Ønskeliste 2011: 
1. Acne Velocite jakke, 2. Jeffrey Campell Lita sko, 3. Et eller annet speilreflekskamera, 4. Alexander Wang Rocco veske, 5. Zina sko fra Nelly.com, 6. Versace Bright Crystal parfyme, 7. John Lennon-solbriller, 8. Penger 

Sistnevnte, altså penger, vil jeg helst ha i tretten tusenlapper, sånn at jeg får råd til Acne-jakka. Heheheeeee.
 

Ellers ønsker jeg meg gavekort, sjokoladefontene, sukkerspinnmarskin, tv, t-lys (ja, faktisk), band t-skjorter, sminke, smykker, bøker og nytt månedskort hver måned. 

Og leilighet da. Og verdensmakt. 

 

Glad i deg! Heheh smisk. 

Turban

i throw my turban in the air sometimes saying أوه إيه

 

Migrene

En intens hodepine som starter i tinningen og sprer seg gjennom hele hodet, ned i nakken og voldtar de stive musklene mine i skulder- og nakkepartiet. Lys og lyd virker hundre ganger sterkere, og treffer øynene og ørene mine som torden og lyn på en fuktig sommerdag.
 Jeg er svimmel og kvalm, og hele kroppen min virker som om den er i mot meg. Jeg skjelver og får feber.

Etterhvert kommer også kriblingene. Ikke sånne kriblinger man får når man gleder seg til noe og får sommerfugler i magen. Men en ubehagelig kribling som lammer og tærer på kroppen min.
 Den starter alltid i høyrehånda og sprer seg videre på den høyre siden av kroppen. Etter en stund kjenner jeg også denne lammelsen i munnen og jeg klarer ikke lenger å snakke.
 Lyset som treffer øynene mine flerrer og virker hypnotiserende. Jeg blir uvel og migrenen jeg har nå tærer på hele meg. Jeg dør av smerte. 

I dag måtte jeg hjem fra skolen med migrene. 

 

Sneak peak på morgendagens outfit

I morgen skal jeg ha på meg truse.

500-lappen

Den stirrer på meg der den ligger. Mellom halvdøde blader i planten på bordet på rommet mitt. Den stirrer på meg med intense øyne og vil at jeg skal ta den, rive den i filler, bruke den opp, drepe den.

Jeg stirrer tilbake og flekker tenner.

Det hjelper ikke.

Jeg prøver igjen. Denne gangen stirrer jeg og flekker heller tennene på en snillere måte - jeg smiler pent til den i håp at den skal slutte å hviske sine manipulerende ord.

Om smilet er pent eller ikke, kan diskuteres.

Den rører seg ikke av flekken og forsetter å stirre med det onde, onde blikket sitt.

Jeg skyver ordene dens unna og tenker heller på den stakkars halvdøde planten. Den som tidligere var en vakker blomst med friske blader og søte, duftende blomster.

Den gang da. 
Jeg burde vanne den.  

Etter et lite øyeblikk, da jeg akkurat skal til og vanne blomsten, merker jeg igjen blikket til 500-lappen. Det sleske blikket.

En fortvilelse raser igjennom kroppen min og jeg klarer ikke lenger å motstå fristelsen.
Jeg. Må. Bruke. Penger.

Jeg føler en stor trang for å ta den, rive den i filler, bruke den opp, drepe den.
Jeg må drepe 500-lappen.

.. I morgen, min venn. I morgen.

Matteprøve i morra

Katter har ni liv

Til dere som så forrige blogginnlegg: Dette var ikke min første død.

Tidligere har jeg dødd av å skyte meg selv i hodet med en håndlaget pistol.

 

Jeg har også omkommet som en følge av en blanding av det såkalte fjortissyndromet og for mye sperm rundt øynene. Dette var en epedemi som raste rundt mellom årene 2006-2008, og kan i dødelighet sammenlignes med Svartedauden på 1300-tallet. 

Dette var en lang og pinefull død mange andre også gikk gjennom. Måtte vi alle hvile i fred. 


 

Jeg har også blitt spist av en stor og skummel hest.


(bildet ble tatt før den uhyggelige opplevelsen)

Så mennesker, slapp av. For meg er det helt normalt å dø opp til flere ganger i et liv. 

Jeg har faktisk dødd

Grunnen til at jeg ikke har blogga på hele 6 dager, er at jeg har dævva. Min sjette sans

Jeg skal nå avsløre en stor hemmelighet om meg selv. Dette kommer kanskje som et stort sjokk for mange, men jeg har en sjette sans. I tillegg til alle normale menneskelig sanser, som syn, hørsel, lukt, smak og følelse, har jeg enda en. En sans de fleste bare drømmer om. 

Jeg er synsk. Klarsynt.

Jeg kan se inn i fremtiden og lese andre menneskers tanker. Jeg ser døde personer og kan kommunisere med dem. Jeg kan også spille blokkfløyte.

I følge noen papirer mormor har funnet frem, er vi av hekseslekt. Min tipp, tipp, tipp, tipp, tipp, tipp, tipp, tippoldemor var nemlig en trolldame. Navnet hennes var Elen Nilsdatter, men hun ble kalt "Skipper-Eli". Hva hun gjorde, vet jeg ikke, siden jeg levde ikke på den tiden (og min sjette sans innebærer ikke at jeg kan se tilbake i tid, desverre). Men hun var hvertfall heks da. 

 Etter min kjære tipp, tipp, tipp, tipp, tipp, tipp, tipp, tippoldemor har jeg arvet klarsynheten. Jeg er av hekseblod. Heks. 

Jeg visste det kom til å snø i dag, for eksempel. Synsk? Oh yeah. 

DET SNØR!

 

Let it Snow - Jessica Simpson

Middelalderen

Middelalder er den tiden et middel er holdbart på. Middelalder er altså den alderen et middel kan overleve uten å dø.
 Hvis et middel har en holdbarstid på 458 dager, er middelalderen til midlet 458 dager.  

Trenger visst ikke å øve til prøven i morra. Hva middelalder er, sier jo seg selv! 


Likevel skjønner jeg virkelig ikke hva dette har med morgendagens historieprøve å gjøre??? Trodde historie faktisk var noe som hadde skjedd i fortiden?? Middelalder minner mer om realfag?
Men, men. Vi har hvertfall fått beskjed at vi skal ha prøve i middelalder, så da får vi vel det da? 

Forresten, er det noen som vet hva et middel er???!?

Lørdags kveld


My Immortal - Evanescence

Fest

Jeg sitter på rommet mitt. Alene. Stillhet. Alt som høres er tastene på datamaskinen når jeg skriver dette. Ellers stillhet. Det ligger en fortvilelse i luften. Som om stillheten visker at vi snart kommer til å dø. Ingen hører på stillheten, siden de er opptatt med sitt. Jeg hører, jeg er advart, jeg vet. 

Hvorfor lever vi? Hvorfor lever JEG? Hadde verden merket noen forskjell om jeg forsvant, ble borte, døde? 

Dobbelt-kjendis

Selvom jeg allerede er superkjendis fra før, kommer jeg til å bli enda mer kjendis etter å ha publisert dette innlegget. Nå er dere spente. Ser det på dere. 

Istad fikk jeg vite noe fra moren min.
Vi satt i stua og så på reprisen av idol.  Hun fortalte meg at hun ikke er min egentlige mor. Kødda. Mamma er morra mi, slapp av. 
Det hun sa var at Henrik Mortensen Aune, som gikk ut av idol igår, er i slekt med oss. Jeg visste tidligere at han er fra samme sted som meg, Mosjøen. Det jeg ikke visste, er at han faktisk er 4-menningen min.  

KULT, HVAAA?!

Ligner vi eller? 


Nei, du kan ikke ta på meg selvom jeg er dobbeltkjendis, men kan gi deg et bilde til beundring:

(jeg har egentlig hår altså)

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits