november 2011Å fy faen

Jeg har visst en blogg!
HEI BLOGGEEN!

Har ikke blogga idag av den grunn at jeg ikke har på meg sminke. Klarer ikke å blogge sminkeløs. Da kan jeg ikke ta fine bilder av meg selv.  Sånn som dette:

Det var fint. 

Skrives når jeg har putta litt sminke i trynet. Sjalabais

Baderomsparty for meg sjæl

Sitter i skrivende stund på det nyopppussede badet i huset vårt og hører på musikk.
Tard?

Joa, litt tard. Men jeg har faktisk en grunn til å sitte på rommet der man egentlig bæsjer, tisser og dusjer på. Vi har nemlig fått tilkobet en iPhone dockingstasjon til noen dritfete høyttale - i taket på nettopp badet. Blir sykt bra lyd, både på grunn av høyttalerne og akkustikken på badetrommet. Livet <3

Badet er ikke helt ferdig enda, så jeg kan ikke bæsje, tisse eller dusje her helt, helt enda. Da må det i så fall bli uten en dør. Og det vil jeg ikke.Nå skal jeg øve til prøve (lol, ja, særlig) 

Kyllingbilder

På hvilket av følgende bilder ligner jeg mest på en kylling?

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

Anything you can do, I can do better

Ny hobby

I det siste har jeg ikke blogget. "Hvorfor?" tenker dere med nysjerrig undring og et snev av vedmod. Og jeg svarer dere, mine kjære lesere: "Det har vært helg". Videre skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort i helgen og hvorfor jeg ikke har fått tid til min kjære, stygge lille bLogg. I neste avsnitt starter jeg. 

Fra fredag ettermiddag til søndags kveld har jeg gjort ekstremt mye ("MEN HVA HAR DU GJORT, SIGNE?? HVA?" Hyler dere ut i full fortvilelse og venter spent på svar fra Gud). (Jeg, Gud-Signe trekker pusten og starter å fortelle:) Jeg har vært svært aktiv med praktisering av en ny hobby. (*stillhet*)

.. Blokkfløytespilling. Spilling av en blokkfløyte.

Jeg kaller insturmentet mitt for "Blokkfløyta". Til dere som lurer, så har jeg ikke døpt den og jeg velger å gi den en antikristen oppdragelse. Grunnen til dette kan dere filosofere dere frem til.

Dere applauderer og jeg bukker dypt og høytidelig. 

 

Kødda! Har festa vilt hele hælja. Hæla i taket, woop woop.

Kødda igjen.

Kødda. 

Attitude

Jessie J - Who's Laughing Now


Digger både dama og sangen. 

Opptatt

Sorry for at jeg ikke har blogget idag dere puser, men jeg øver til psykologiprøve. Egentlig starta jeg å øve rundt 21.30, men har vært veldig opptatt å ta sexy bilder av meg selv. Sier bare rawrr.


Her nøys jeg. So hardcore! 

Men ha det a, skal lese om Freud-, Erikson- og Mahlersøtnosene. 

Kul*Overbevisende?

 

3 søte

Christina Perri - Jar of Hearts

 


Siri Nilsen - Alle Snakker Sant

 


Lana Del Rey - Video Games

TaperSkjer a, mennesker?

Litt om livet

Siden det virker som om jeg ikke har noe å gjøre på fritiden, skal jeg for en gangs skyld blogge om hverdagen min. 
Idag var jeg med søtepusen Vilde hjem og spiste sushi og drakk kaffe. 
Digger hu jenta der altså! Hun burde også bli kjendis altså, så når jeg blir verdenshersker ogsånt, skal jeg utnevne henne til profet. 

Etter det møtte jeg Line i Lillestrøm. Vi tok buss og tog. 


Er man blogger, så er man blogger. Det å ta bilde av maten sin er et must. Sånn er det bare. 

Sushien er fra en restaurant i Lillestrøm jeg alltid glemmer navnet på. Bygningen er rød. 
Sakura.  

Livstilfreds

Er på 1. plass på topplista i Sørum kommune igjen. Halelujah, jeg har atter en gang nådd nirvana. 

Hadde en rekord på lesere i går - hele 227 stykker. Jeg er så sykt kul. 

Alter

Lat som dette innlegget er et alter som inneholder masse bilder av meg, som disse.
Se på bildene.

Nå kan dere tilbe meg og min vakre menneskeskapning. Bare hyggelig. 

Nå er jeg pus

Natta, bLoggen og alle dere puseluser der ute! Sov godt og drøm søtt! Håper dere ikke bli spist opp av sultne zombier eller blir tatt av onde ånder i natt. Hvis; sees vi i så fall i helvette.
Yiruma - A Walk in the Forest

Forresten, jeg skal ikke legge meg enda. Må gjøre.. lekser. Tragisk du er, Signe.

Sex

.. Forsøk nr 2, heheehehe

Dette er et desperat forsøk etter å få flere lesere. #sleip

Kremen av kremen

På følgende bilde er jeg pen. 


Hva synes dere? Det lure blikket, de tykke brillene, den påtegnede barten  og siste motes snekkerbukser. Jeg er pen.

Bildet er egentlig ikke av meg, men siden jeg er like kul som denne karen vi stjal fra kinoen for et år siden (heheheh, vi var så bædæssesss), går det bra. 

LMFAO: Sexy And I Know It
 

Yeah. Nå skal jeg snart spise kebab, om noen lurer.

Sjokk

Er med Laura da. Sjokkerende?

Omg

Har på meg olabukse og converse idag. Uvant meg, pleier alltid å gå i svart tights og høye heler.

Det var mange som ikke kjente meg igjen ogsånt. Det var litt kult da, selvom det var litt flaut siden jeg ser så fjortiss ut.

Hadde lyst til å skrive noe

Hei, slaver!

Jeg kjeder meg.

Har psykologi, men vi øver til prøve. Jeg orker ikke å øve til prøve, siden det er ganske slitsomt. Livet er generelt ganske slitsomt, det tar på å leve. Sikkert derfor vi sover - for å lade opp batteriene, fylle på bensin på bilen, sette ny lyspære i lampa. 

Men. Jeg har ikke sovet så mye i det siste. Jeg er en tom lyspære. Det er slitsomt å leve.
Snakker om slitsomt, skal ha gym nå. Åh, Jesus, Kristus og Maria, jeg er sliten og vil hjem. Spar meg fra undergang, jeg vil ikke dø. Jeg vil sove. 

BillettsalgSitter i aulaen med Kristin og Sofie og selger billetter til maskeradeballet vi skal ha ved skolen 09.12. Vi er dritkule.
Til dere som går på Lillestrøm: vi selger billetter til ballet hver mandag og fredag i midttimen i aualen. Nå kan dere også kjøpe disse fLotte maskene til 20 kroner. Hehehhihihahahahhoho

Yo 

Cheers to the freakin' weekend

Rihanna - Cheers

Har vært opptatt i det siste, håper dere ikke har dødd uten blogginga mi. Peace out.

.

...

Last weekend

Fotballavslutning med Sørum B/S J19 i Trysil. Koselig!
Takk for alt.

Bilde stjålet av Mathildes facebook 

Dag 7: Blogginnlegg om det første som treffer meg

Okei, da har jeg kommet så langt som til dag 7. Dag sju, syv. Sju. Idag skal jeg tydeligvis skrive et innlegg om det første som treffer meg.

Så. 

Ja.

Da starter jeg. 

Faen. Er helt tom nå, jeg. Må tenke litt. Fortsatt tomt. Tommere.

Tom og Jerry. Jeg er tom i hodet og gjerrig. Eh. Den var teit. Jeg er litt teit.

Det var teit av meg. Er så tullete altså. Tulle-meg. Wow, Signe. Wow. Teip? Virkelig?

Det verste var at søstra mi Marte kom inn mens jeg hadde teipen i trynet og hun kommenterte det ikke engang. Vant til det særeste hu, stakkar. Bor jo med meg. 

Helvette. Den teipen satt godt fast. Fikk hvertfall bort alle ansiktshåra mine nå. Glede, fryd og gammen. Nå kommer dem til å vokse ut som sorte, tykke og ekle hår.
Dere kan kalle meg "ape-mannen" når den tid skjer.

Amen.  Runder av der, tror jeg. Burde gjøre skoleshit nå. Må bare sniffe litt mer lim først. 

Bare for å klage litt

Jeg har blitt så skolelei, hverken orker eller gidder å engasjere meg for å delta i timene eller gjøre lekser. I morgen har jeg skriveøkt i norsk, hvor jeg må ha forberedt meg til i første økt. Til andre økt må jeg ha levert en innleveringsoppgave i politikk og menneskerettigheter, og jeg har ikke engang startet. I tredje økt skal jeg ha en prøve i historie og filosofi, og til siste økt må jeg ha rettet tyskprøven min og ha gjort noen oppgaver. Jeg sliter.

Og dette er en fredag, dere. Skal ikke fredag være noe positivt?

Er litt emo da. Kutt, kutt

 

Versace for hm

For noen minutter siden, klokka 10.00 idag den 17.11.11, kom kolleksjonen Versace for hm ut. Jeg sitter på skolen og har norsk. Liksom hallo, jeg kunne vært i en eller annen butikk i Oslo nå og kjøpt noe. Men neeida, jeg har norsk. 

Da jeg skulle gå inn på hjemmesiden deres, kom denne meldingen opp:

Hva faen, jeg trodde jeg var viktigere enn alle andre... Dere tror dere er noe, h&m...

Liker de fargespradene detaljene og mønstrene, spesielt kjolene! Jeg kunne godt tenkt meg kjole nr 7, selvom den er litt "kjedelig". Den hadde passet perfekt til maskeradeballet vi skal ha nå snart ved skolen med en eller annen gullmaske! Hadde vært noe det... Hvis jeg bare hadde hatt 3000 kr..
Min nye venn, dobbelthaka

For noen dager siden, i går faktisk, om jeg tenker meg om, kommentere søsta mi Emely, haka mi. Vel, hun kommenterte den haka som ikke burde være der - dobbelthaka mi. Da hun sa dette var jeg ikke klar over at den i det hele tatt fantes. Hvor ofte ser man vel på det under haka si?

Etter denne episoden rundt middagsbordet, siden ja, hun sa det mens vi satt fredfult rundt kjøkkenbordet og spiste pannekaker, har jeg selv lagt merke til denne uvelkomne valken. Jeg har i ett helt døgn tatt meg selv og hakene mine i betrakning ved hjelp av ulike speil. Visste dere forresten at hvis man speiler seg i en skje blir man opp-ned? Og at hvis man speiler hakene sine i bilvinduer hvor det sitter mennesker i bilen, får man blikk av det ufrillige publikumet? Hvis ikke, da vet dere det nå. 

Min konklusjon etter dette døgnet med spionasjen og overvåkningen av de forskjellige hakene mine, har jeg funnet ut følgene: Jeg har mer enn èn hake.

MERK: FØLGENDE BILDE KAN BESKRIVES SOM "EKSTEMT STYGT" ETC, OG JEG ADVARER PÅ DET STERKESTE Å SE PÅ DET OM DU HAR ET SVAKT HJERTE.
OM MAN VELGER Å SE PÅ BILDET, GJØR MAN DET PÅ EGEN RISKO. GUDSIGNE.BLOGG.NO TAR IKKE ANSVAR FOR EVENTUELLE DØDSFALL.

Hvorfor disse ekstra hakene har oppstått har jeg spurt meg selv og klødd meg i hodet. Det jeg tilslutt fant ut, etter mye om og men, var all maten jeg spiser. Jeg har også en teori om at de kan ha kommet av at jeg har sluttet å trene.

Til alle der ute som ikke ønsker dobbelthaker: spis sunt (dropp kebabene på jafs, selvom de baare koster 29 kroner) og tren mye.

Om faren allerede har skjedd, kan man enten ta selvmord eller søke opp "dobbelthake" på google. Der finner man mange tips og triks for å bli kvitt denne valka. Siden jeg vil leve helt til verden går under 21.12.12, tastet jeg heller inn "dobbelthake" på verdens mest brukte søkeside.

Der fant jeg mye bra stuff. 

 

To mette jenter

Nå har jeg og Lotte, den ene søstra mi, nettopp kommet hjem fra en nabo der vi spiste pizza sammen med resten av galehuset vårt. Vi pusser nemlig opp huset, og har for tiden ikke kjøkken. Utrolig koselig å bli bedt til dem! God mat var det også. Fornøyd!

Nå skal jeg gjøre noe soso-shit. 

 

Vi er søte

Dag 6: Et bilde fra i sommer

(legg merke til at jeg er god til å oppdatere 50-dagersutfordringa da!) 

Bilde fra sommerferien 2011, der Madeleine og familien hennes var å besøkte oss på hytta i Larvik. På bildet (fra venstre: Melissa, Emely, Madeleine, meg)

Åhh, sommer, sol og bading og ikke mist Madeleine - savn! 

FERDIG

Har du noen opplevd at du stresser for å bli ferdig med noe, og da du faktisk blir ferdig, sitter igjen med en sykt bra følelse? Ja, det har du. Akkurat nå sitter jeg med den derre "halelujah-følelsen": jeg er ferdig med psykologioppgaven! Er så sinnsykt deilig, og nå slipper å stresse med den lenger. Har sittet den siste timen og prøvd å skrive og tenke så fort som mulig. Måtte skru av musikken, logge av Twitter og Facebook for å klare å konsentrere meg, og jeg klarte det! Yeah. 

Jeg klarte også å levere før fristen! Hele to minutter før! Jeg veit jeg er flink! Yeah. 

Peace out, nå skal jeg schlappe av i en halvtime, før jeg skal på jobb.. i korpset. Hehe, jeg veit det er kult. 

Uten mat og drikke...

.. duger helten ikke. 

Åj, så klein jeg er.
Lengre ned er jeg enda kleinere, bare se:

Jobber aktivt med oppgavene. Måtte bare ha en liten spise- og drikkepause. Nå skal jeg starte igjen. Prøve hvertfall. 

Hjemmeoppgave i psykologi

Da jeg kom på skolen idag klokka 08.10, var det eneste vi gjorde å ta opprop og fikk en oppgave til fagdagen i psykologi. Siden vi fikk velge hvor vi ville jobbe, dro jeg hjem. 

Nå sitter jeg på rommet mitt i full konsentrasjon. Hehe, heh, hehehehheh
 Akkurat nå

Er med Laura. Hun snakker i telefonen (å halla, formell) med Simen. Jeg tar bilder av meg selv i en gangsterjakke. Den er ikke min. 

En fremtidlig kjendis

For litt siden hadde jeg en sånn litt uformell "konkurranse" her på bLoggen. Den heldige vinneren (og den eneste deltakeren, hehehehehe) er fantastiske Martine Tveiten Nordal! Gratulerer så mye, du er kul! 
 Siden hun er så heldig å bli omtalt på bloggen min, blir hun kjendis!

Igjen; gratulerer så mye, Martine!


http://valte.blogg.no/  allesammen!
Hun skriver på en utrolig bra måte, og har utrolig bra humor! Jeg leser bloggen hennes hver dag, og anbefaler dere alle til å gjøre det samme! 

Dag 5: Noe jeg liker

Siden mattetimen er sykt kjedelig, fant jeg ut at jeg kunne blogge litt for å gjøre litt nytte av meg. Ehm, vel.

 Jeg har sånn derre 50-dagers-utfordring-greie, som jeg er veldig flink til å oppdatere hveeer eneste dag. Det var ironi. Jeg er veldig dårlig, og spesielt dårlig når det gjelder dag 5. Jeg har ventet lenge med å blogge om denne "utfordringen", altså om noe jeg liker.

Siden, herregud. Hva er det jeg egentlig liker? 

Jeg liker mye (overraskende nok), men det jeg kanskje liker best er å leve. Siden hvis jeg ikke lever er jeg død, og da kan jeg ikke gjøre noe annet jeg liker. 

Heia livet. 


.. Jeg vet jeg er daahlig

Grunn

Livet

Søt

Trysil

For noen timer siden kom jeg sammen med fotballaget til Trysil, hvor vi skal være til i morgen. Frem til nå har vi fått utdelt hotellrom, spist lunsj og prøvd sånn surfegreie som jeg ikke husker navnet på.. Jeg sugde, hvis noen lurer. Vi har også badet i bassenget og tatt badstue.

Det første som møtte oss da vi kom, var snø. Koselig!

Er foressten Viggo på rommet nå. Det er også koselig.
Klokka 15.00 skal jeg på spa å få kroppsmassasje da, wee! Frem til da skal jeg ha aleneparty på rommet. Hæla i taket.

Vet dere misunner meg forresten

Fin fredag

For litt siden kom jeg hjem fra Lillestrøm, der jeg sammen med Laura hadde spist kebab. Før dette var vi på jentekveld hos Catharina, noe som var utrolig koselig! Hjerte, hjerte, hjerte

Catharina, Martine, Madeleine på skype fra Italia (dagens teknologi, altså!), Mille, Laura og Line.

Måtte stjele dette bildet fra Milles instagram. Heheh!

Hos Catharinapus så vi blant annet på idol og en film, men jeg var egentlig mest opptatt av å ta bilder av meg selv.

Vi spiste også godteri. Her er et bilde av meg med en gul nonstop i nesa.

Kveldens høydepunkt, itillegg til å se jentene igjen, var skypedaten med Madeleine! Hun befinner seg nemlig i Italia, siden hun i år er utvekslingsstudent, og kan dermed ikke være med på jentekvelder. Derfor fant vi ut at denne anledning var et bra tidspunkt å kommunisere med gingern vår igjen! Åh, savner den jenta altså!

VIL DU BLI KJENDIS?

Dumt spørsmål, så klart du vil bli det.
Nå er jeg sykt tard, men det går bra. Hvertfall; hvis du vil bli kjendis, kan jeg skrive litt om bloggen din her på min egen bLogg. Da blir du kjendis, nemlig.

Så: Hva er bloggen din, og hvorfor er den nest best i hele verden? Min er best, hvis du lurte.

 
11.11.11.11.11

 

Printscreena klokka når den var 11.11.11. Også er det 11.11 i dag. Det er litt kult da.

Bare vent


Løvenes konge - Snart Blir Jeg Majestet

Kødda

Har ikke klipt håret. #dårlighumor

Kort VS langt hår

Hva er finest?

Lek ikke med ilden, barn

Alle der ute: Ikke, da mener jeg IKKE, altså aaaldri finn på å ha håret over et telys, sånn at håret tar fyr. Ikke gjør det, jeg advarer dere, og da snakker jeg av egen erfaring...Måtte ta av extenisionsene og klippe en del av mitt ekte hår. Nå ser jeg ut som en skamklipt sau. 

Trist dag. 

Klassebilder

Skjønner ikke hvorfor jeg tillater meg selv å legge ut klassebildet og kosekomiteebildet for all offentlighet, men siden jeg elsker bloggleserene mine (eww, kødda. Men dere er puser da!), gjør jeg det:


Klassebildet. 2STE, Lillestrøm vgs.
Litt synd at jeg ikke er midtpunkt (står helt øverst, nest lengst til høyre). 


Kosekomiteen. Her er jeg heller ikke midtpunkt. 

.. Burde virkelig gjøre noe med det midtpunktgreiene. Kanskje jeg skal være på forsiden av hele årboka?
Det var smart, Signe.  

Prikk

Hvem er du?

Denne bloggen handler alt for mye om meg.
 

Hvem er det som faktisk leser alt dette pisset jeg skriver og legger ut? Hvem er DU?

Hvordan kommentere et blogginnlegg

Siden det er så jævla vanskelig å kommentere et blogginnlegg, har jeg laget en forklarelse for dere med bilder om hvordan man skal gjøre nettopp dette. 
 

Bilde 1:Bilde 2:
Bilde 3:

voilà, vanskeligere er det ikke! Fantastisk, ikkesant? NOEN SOM KLARER DET?

Hvis jeg hadde hatt penger


jeffrey campbell lita shoes


velocite jacket 12995 NOK
 

eos 600D camera
 Alexander Wang Rocco bag
 ray ban sunglasses
interrail i europa


ghd rettetang

 

 +++ 

hva ville du ha kjøpt deg om du hadde hatt penger?

It's Oh, So Quiet


It's oh so Quiet - Björk

Stillhet.
Det eneste jeg hører er de mange klokkene tikke. Og spøkelsene.
De prøver å ta meg 

Siste nytt

Vår elskede verdenshersker, Signe Kristin Langvatn-Elstads hjerne omkom i dag klokken 14.53. Grunnen til dødsfallet av encephalon, er uvisst, men forskere tror at hjernen lenge har vært tom for hjerneceller og har derfor ikke klart å holdtes oppegående. 


Idag har alt blitt snudd opp-ned for verdens mest fantastiske person. 

 Teorien (se over bildet) fortsetter med  at hjernecellene som før var i Gud-Signes hjerne (disse var det veldig få av, vel og merke), ble borte grunnet været. Dette er en helt ny teori fagfolkene har kommet ut med, og det diskuteres heftig i media om dette virkelig er sant eller ikke. Det stilles spørsmål som: "Kan virkelig været drepe en hjerne?" "Har virkelig hjernen til den beste, smarteste og peneste personen i hele verden omkommet?" "Hvordan skal verden klare seg uten Gud S?"

Flere har prøvd å svare på alle disse spørsmålene mediene stiller. En av dem er en anomyn professor ved UiO. Da han ble stilt om været kunne drepe en hjerne, var svaret hans "ja".
"Per" mener at været virker direkte på vår psyke, og om været er bra eller dårlig, bestemmer hvor godt humøret vårt også er i. Over lengre tid kan et dårlig vær føre til kronisk dårlig humør.
Videre forteller "Per" at Signe er en sånn person som gjør mye sånne viktige verdens-ting - kombinert med skole. "Hun er helt fantastisk".
"Per" konkluderer med at det er en blanding av det dårlige været vi har hatt i det siste, den fæle skolegangen hun går, og viktige verdens-ting har drept vår gud, gudinne, hersker, konge, dronning - vårt alts hjerne.

"Per" velger å fremstå anomynt grunnet aerfobi. 

Må hjernen din få hvile i fred, Signe. Vi ønsker deg rikitg god bedring! Vi vil alltid elske deg! Amen.

På vei til Larvik

Jeg sitter nå på toget på vei til Larvik for å besøke farmor og farfar, og det blir deilig å for en gang skyld ha en rolig helg!

Ikke at noen bryr seg, men grunnen til at jeg ikke har blogga i det siste er at jeg rett og slett ikke har hatt noe å blogge om.. Blir kjedelig å skrive om skole liksom.
Skjedde faktisk noe i livet mitt i går da! Var nemlig i bursdag til Syzane! Utrolig koselig, og selvom jeg var dødssliten og trøtt etter uka, hadde jeg det gøøy. Smilefjes

Passe kleint å sitte å ta bilde av meg sjæl på toget. Hehe

Skulker

I dette øyeblikk skulle jeg egentlig ha hatt matteprøve. Det har jeg ikke. Jeg sitter nå og venter på toget på vei hjem og skulker dermed siste time - og matteprøven. Jeg vet, skikkelig bædass. Eller ikke.
Jeg skjønner ikke matte og vet ikke en gang hva jeg skulle ha om på prøven.

Kladdeboka mi fra en svært produktiv time.
Skjønner dere at jeg ikke vil ha prøven, eller? Jeg sliter med stor s...

Klassens time


Klassen min, 2STE. Vi er kulere enn klassen din. JEG går i den, nemlig.

Ellers så chiller jeg. 


Yo

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits