oktober 2011Ikke trøtt

The Walking Dead

Nå sitter jeg å ser på et nytt program på tvnorge: The Walking Dead.

Etter som jeg har skjønt det, handler det om noen mennesker som prøver å overleve i en verden full av... zombier. Hahah, jeg veit, sykt klisje og egentlig ganske teit... Men jeg synes det er dritfett! Har blitt helt hekta, og det etter bare én episode! 

 

Går på tv akkurat nå! Den andre episoden starter på tv norge klokken 23.30! ANBEFALES!

Monsteret under senga di

.. Meg

Vanskelig

Gladnyhet!

Til dere som leste bloggen min i går; nei, denne gladnyheten handler ikke om hvor bra det gikk på tyskprøva. Den gikk rævva, overraskende nok. Jeg som øvde så mye og greier...... 

I dag fikk jeg vite noe utrolig koselig på vei hjem fra skolen. Pappa ringte meg og fortalte at jeg skal få enda et søsken! Om det blir jente eller gutt vet de ikke enda, men ungen kommer rundt mars/april! Gleder meg!
 Hvis det blir en jente, får jeg hele seks søstre! Som om fem ikke holdt, liksom. Sykt mange julegaver å gi, gitt. Faen.
... Neida! Jeg synes det er utrolig koselig med søsken (hvis de er snille altså, men alle søskene mine er i slekt med meg og er derfor perfekte)!

Wee!


Slutween

For litt siden kom jeg hjem fra verdens beste Marie, hvor vi feiret Halloween! Denne sosiale sammenkomsten, om jeg kan bruke dette ordet, var utrolig koselig og vellykket! Jeg koste meg kjempemye med dritfete mennesker! Fin fredag!

Sånn så jeg ut, heheh. Hadde ikke på meg maska hele tiden, det var sykt stress..

Tok ikke så mange bilder, men se på de to siste bildene; det er noen søte jenter, det!

Penest i verden

Okei, seriøst. Nå begynner jeg å bli drøyt stygg.
Jeg kjeder meg så sinnsykt mye, og prøver å gjøre alt (merk: alt, og se over) for å holde meg opptatt sånn at jeg ikke har "tid" til å øve til prøve. Nå har det kommet til et sånt punkt at jeg ikke lenger klarer å overbevise meg selv at jeg ikke har tid. Jeg har tid. 

Gir opp, jeg. 

Gir opp å prøve å holde meg opptatt. Man MÅ jo ikke gjøre noe for å ikke øve til prøve, kan vel bare drite i hele prøven og heller bare ikke gjøre en dritt? Heheh. Bædgurl.

(Kommer nok til å øve i kveld, så mamma; slapp av) 

How to make a baby

Dette var en veldig fin overskrift

Hei godtfolk!
Håper dere har utnyttet ettermiddagen i dag og gjort noe fornuftig! Det har nemlig ikke jeg. Siden sist, da jeg sa jeg skulle øve til prøve, har jeg ikke gjort annet enn å... Sette håret opp i strikk.  Ellers har jeg bare stittet å stirret i veggen og joiket. Neida. Har ikke joika, slapp av.

Eller. 


Har jeg det? 

 

(HVIS IKKE BILDENE "RØRER PÅ SEG", TRYKK PÅ OVERSKRIFTEN!)

Nei. Har ikke joika. Bare chilla ogsånt... Eller noe. 

Guten Tag


Skal ha tyskprøve i morra. Som om vi ikke har nok prøver for tiden.. Fml

JÆVLA SPENNENDE LIV!!!!

Grunnen til at jeg ikke har blogga i det siste, er fordi jeg har så sinnsykt mye å blogge om. Jeg har så spennende liv for tiden, skjønner dere!!!! Som for eksempel i dag etter gymmen, da jeg ikke fikk på meg strømpebuksa mi siden jeg hadde dusja. Dritkult. 
 
Jeg har også vært veldig opptatt med å kjøpe ny tannbørste, men den har jeg ikke brukt enda. Og sånn egentlig har jeg ikke kjøpt den selv. Mamma gjorde det. 

Her er et bilde av både strømpebuksa og tannbørsten. 

Ellers har jeg vært en del med Laura og på skolen såklart. Men alle må på skolen, og med Laura er jeg hele tiden til vanlig uansett. Kjedelig nytt.

Og bare for å gjøre dette innlegget enda mer interessant, så må jeg bare fortelle at jeg begynner å få en stresskvise i panna. Har så sykt mye skoleshit å gjøre. 
 Blogger alltid om kviser, jeg. Kanskje jeg burde lage en ny blogg som jeg kaller "kvisebloggen.blogg.no"? Hadde vært no det.

Eargasm

First of the year (Equinox) - Skrillex

En skam for menneskeheten

Jeg har en dritsvær kvise som dekker hele trynet mitt. Jeg ser ikke ut. Jeg pleier jo aldri å få kviser. Hardt liv.

På grunn av min nye bestevenna, kvisa, prøver jeg å holde meg unna all siviliasjon som mulig får at folk ikke skal le av hun. Hun er flau. Jeg er også flau, men jeg er flau over å måtte tilbringe min tid med denne skapningen.  Dette er meg og kvisa. Digg.

Fy faen, jeg er så sær. Sorry, men har ikke sett folk siden 16-tiden idag, og man blir litt støgg av å holde seg unna mennesker. Mennesker er viktig. Siden de er så viktige, skal jeg forsette å spare dem for kvisa. Hun er dritstøgg.

Paramorefavoritter

Mine tre favorittsanger av Paramore for tiden:


Monster:

 
Misery Business: 

 
Ignorance:

Fetteori

For noen dager siden hadde jeg og noen kule folk  jeg satt med i kantina (Vilde, Frida og Rikkepusene) en sykt bra diskusjon, der vi diskuterte hvordan fettet vi spiser fordeler seg på kroppen.


 Jeg kom frem til at grunnen til at jeg har så svær underkropp, i forhold til overkroppen min, kommer av at når jeg spiser maten, svelger jeg den nedover. Siden jeg svelger nedover, går maten nettopp nedover. Etter denne teorien skulle jeg hatt gigantiske føtter - i og med at det er mitt nederste punkt. Men slik er det ikke skjønner dere. Jeg bruker nemlig mesteparten av tiden av livet mitt på å sitte på rævva med beina rett ut (jeg sitter på noe flatt, som senga, vel og merke). Dermed er rompa mi det nederste punktet - og all maten havner der.
 Egentlig burde jeg burde jeg lære meg å svelge maten ut i armene, eller kanskje aller helst til puppene, sånn at de blir større. Det hadde vært noe det!
 Vi snakket nemlig om at det hadde vært dritfett (æhæh, dritfett, morsomt ord egentlig) om vi nettopp kunne styre hvor fettet fra maten skal sette seg på kroppen. Tenk noe så utrolig kult å kunne ha kunne forme kroppen vår?
Det hadde vært noe det! 

Uheldigvis er det ikke sånn, så jeg for vel bare fortsette å svelge maten nedover og få større ræv. Sukk. Livet er hardt, dere.
 

 
Dette er meg; liten overkropp, stor underkropp

Lotte 7 år

Den ene søstra mi, Lotte, har idag den 18. Oktober bursdag, og blir hele 7 år! Gratulerer med dagen, søta!

Var på Peppes i stad for å feire henne med hele familien! Utrolig koselig!

Snuppa!

1881-damer

Jeg og Mari-Josefine skal jobbe for opplysningen 1881 idag! Ring, og kanskje du kan snakke med oss og spørre om noe! Æhææhæh, dritfett.

Shit, nå nå jeg gååå 

Sex

.......................

Dette er et forsøk. Hehe.
Lol, er så nerd 

 

Upopulær

Tror ikke folk gidder å lese bloggen min lenger. Er ikke på første plass på topplista i Sørum kommune lenger. Er på sjuende. Har vært det en stund, tror jeg. Statistikken suger hvertfall. Jeg suger. Alt suger. 
 
Kødda, jeg suger ikke.

Joda. Neida.

Liksom, hallo, se på meg da, jeg er så zød:


.. Eller ikke.. 
Kanskje Laura kan gjøre bloggen min kul?

Hun er zød, hun


 

Når man gjør alt annet enn å øve til prøve

Seriøst. Jeg klarer ikke å øve til prøve. 

 Da jeg i stad skulle øve, fant jeg ut at jeg skulle alt mulig rart annet enn å øve til prøven jeg skal ha i morra. Før dette klarte jeg faktisk å lese hele to sider! Imponert.
Den første siden jeg leste, var bare halve fylt med tekst, og den andre siden var dekket av et bilde. Så sånn egentlig så leste jeg bare en halv side. Fikk med meg at antikken varte fra ca 700 f.kr til 500 e.Kr, så jeg kan hvertfall bittelitt da. Ikke så imponert lenger.

Etter dette fløy jeg til månen og spise litt ost med månemannen, før jeg svevde ned igjen og telte hvor mange hoder jeg har. Jeg kom frem til den konklusjon at jeg bare har ett hode. Så om jeg ikke lærer noe historieshit idag, har jeg hvertfall lært litt anatomi. Nei faen, anatomi er det inni kroppen eller noe, og det kan jeg ikke. Har ikke realfag.

... Så da har jeg visst ikke lært annet enn at antikken varte fra 700 f.kr - 500 e.kr da.


Jeg har hull i kneet (og er deformert i trynet. Hva faen skjer med det a? Lol)

Historieprøveøving på g

I morgen klokken 08.10 skal jeg ha historieprøve om romere og grekere i Antikken. Kapittlet i boka er ikke så stort, men jeg er så sykt umotivert, sliten, slapp og trøtt, så det å øve nå blir jævlig.
Kommer til å sovne under øvinga.
Eller dø. 

Hardt liv. 

Stakar meg! Medlidenhet, takk. 

(og hvis noen lurer: jeg går ikke med hettegenser til vanlig, men hadde gym i siste time, sååeh. Eheh. Da vet dere det, tuppelurer av noen søtinger. Lol, eww)

Ha det a, sees i himmelen. 

 

Definisjon av "blogg"

"Blogg (teleskopord fra engelsk satt sammen av ordene web og logg) er en type nettsted eller del av nettsted for publisering av såkalte blogginnlegg eller bloggposter som vanligvis skrives av en enkeltperson eller et fåtall personer."

/ Wikipedia: http://no.wikipedia.org/wiki/Blogg

 

Så da vet vi det, takk wikipediapuseeen

Minipc

Siden jeg er så lat og ikke orker å dra til Laura å hente skolepcen min, har jeg de to siste dagene brukt den gamle pc'en min. Det er en Acer aspire one - en minipc (blå, hvis noen lurer. Vet dere lurer nemlig, siden det er en sykt viktig detalj). Jeg hater minipcer! En ting er at de er søte og praktiske å ta med, men herreguud, så sinnsykt små de er! Det går jo ikke an å skrive på dem eller ha dem på fanget. De er også så jæævla lett å rote bort. Burde teipet en mobil fast i den knøttet, sånn at jeg kan ringe mobilen å finne ut hvor pcen er. Nei vent, det går ikke an å teipe fast en mobil til den, siden den er så liten. Hehe, neida. SÅ liten er den ikke.
Joda.

Pcpusen..............

Liker du minipcer?

Eventyrlyst

Alt jeg gjør har blitt en rutine. I ukedagene står jeg opp, går på skolen, drar hjem fra skolen, sturer hjemme, og legger meg før jeg igjen står opp og går på skolen. Og sånn fortsetter det til det endelig blir helg. I helgene gjør jeg faktisk noe. Selvom jeg er med venner, fester og har det fett, føles ikke lengre helgene bra nok. Til og med helgene føles ut som en del av en kjedelig rutine. 

 Nå snakker jeg ikke bare om hverdagen eller helgene i seg selv, men hele livet mitt. Alt har blitt så kjedelig, og på en måte ikke bra nok. Jeg kjeder meg. Livet mitt er kjedelig.

 Jeg har lyst til å oppleve, erfare, reise, utforske og leve! Jeg har lyst til å gjøre noe nytt, noe spennende og noe minnesrikt. Jeg vil dra steder og møte nye folk! 

Tumblr_lrlh0v12fi1qb8ikqo1_500_large
/ we heart it - you are only young once


 Jeg er så lei av hverdagen. Av rutinene. Av omgivelsene rundt meg. Jeg er lei av meg selv og min stusselige hverdag. Slik livssituasjonen min er nå, føles det ut som om jeg ikke lenger lever, jeg bare overlever.

Litt ironisk at jeg blogga om livet og hvor opptatt jeg er for tiden, og i dag blogger om hvor kjedelig livet er. Vi har alle våre gode og dårlige dager. Hehe.

Dag 4: Noe jeg hater

Noe jeg hater? Javel. Hmm. Hva med ALT? Alt og alle.
Eller. Sånn egentlig er det bare når jeg er emo at jeg føler for å hate alt.
De gangene jeg ikke er emo, hater jeg ikke så mye. Faktisk. Da hater jeg mennesker jeg ikke kjenner i folkemengder. Sånn for eksempel på toget eller bussen når svette, ukjente mennesker står tett, tett innpå meg siden det er så fult. HATER det. 

Hva hater du? hehe

Det derre livet

Livet, dere. Det har tatt meg og jeg har i det siste vært opptatt med det. Det er gøy å leve. Hva jeg har gjort i det siste, får dere ikke vite siden jeg er så mystisk og hemmelighetsfull. Jeg er litt sånn vampyr minus den suge-blod-delen. Får i meg næring ved å spise mat, skjønner dere.  

 Fra nå av, altså denne søndagen, har jeg ikke så mye å gjøre, og jeg har dermed tid til bLoggen min så dere blir glade.  Hehe. Amen. 


Her er jeg pen. Dere er også pene. Allesammen er pene - på hver sin måte, vi er alle unike! Husk det! Lol, jk, det finnes sykt mange støgge folk, deriblandt jeg. 

Hva faen

The first Victoria's Secret fashion show

Det aller første Victoria's Secret moteshow var i 1995, og hvis man sammenligner dette showet med det vi idag tenker på når vi hører "Victoria's Secret", er forskjellene store.
 På motevisningen i 1995 fokuserte de på bacis og komfort undertøy. Itillegg var hele opplegget svært mye mindre enn vi er vandt til idag, med store budsjett på visningslokale, live-artiser og tvsendinger. I dag er det verdenskjente supermodeller på catwalken med sexy undertøy og tunge vinger på ryggen, i motsetning til det enkle komseptet de hadde på midten av nittitallet. 
 

1995:

 

2010:

 

.. Ikke at jeg egentlig bryr meg så veldig om Victoria's Secret, kom bare over denne gamle videoen og måtte bare dele den. Faktisk så hater jeg egentlig modellene til Victoria's Secret. De er alt for pene. Urettferdig. Horer. 

Stor forskjell?

Drikker kaffe

Hvis noen lurer på hva jeg gjør for tiden, så drikker jeg kaffe. Jeg gjør det, og ikke så særlig mye annet. Jeg går også på skole da, men det må alle uansett. Untatt dere som er voksne da. Alle må ikke drikke kaffe. Jeg gjør det selvom. #bædæææs

Kvalm

Helt siden i morges har jeg sittet med en kvalm følelse. Jeg lånte nemlig søstra mi sin parfyme idag, og sorry Emely, men jeg blir seriøst kvalm av den. Hun har den nyeste parfymen til Christina Aguilera, og etter min mening, lukter den alt for søtt og intenst. 
 

 

Christina Aguilera  "by night" 

Noen som har luktet på denne parfymen?

Kantina liksom

Sitter i kantina med KS, MJ og KA, siden vi har friøkt nå, wohooo. 
Vi er kule, bare se:


MJ <3 aww

Dødt flesk

Jeg er veldig slapp for tiden. Føles ut som jeg dør, men det gjør jeg ikke. Jeg er bare 16 og man dør ikke av slapphet når man er 16 (håper jeg). Siden jeg nesten dør, gidder jeg ikke å prioritere blogginga. Det er nemlig viktigere å overleve, skjønner dere. Så da overlever jeg i stedet for å blogge. 

 


Dette er meg. Jeg er en stor fettklump som sliter med å bevege meg. Livet er hardt. 

Gaffel
Overskriften gir ingen mening. Ikke bildene heller. 

Platon-prosjekt

I historie og filosofien har vi om en filosof vi skal fortelle om og senere presentere for klassen. Jeg fikk Platon! Har vært på bibliotekt og lånt tre svæære bøker om Platon, så nå skal det nerdes! 


Se så søt jeg er! 
 


Kjekke dudeen (fra http://filosofii3ida.wikispaces.com/4a.+Platon)

The sun will come out tomorrow


Anne - Tomorrow

I morra dere. God natt.

Et kult blogginnlegg

Dette er et kult blogginnlegg

Solarium

Idag etter skolen dro jeg og Laura på Brun og Blid for å ta sol. Vet det er sykt fjortiss, men hallo dere, vi mennesker trenger D-vitaminer, noe vi definitivt ikke får i vårt lille, kalde land i nord. Er kanskje en grunn til at vår menneskeart Homo Sapiens Sapiens oppsto i Afrika for ca 50 000 år siden - der det imotsetning til Norge er sol. (Hehe, sorry nørdinga, men har historieprøve snart) 


Følte ikke for å vise trynet mitt på bloggen, siden jeg er så sinnsykt støgg idag. Forsov meg da, skjønner dere. Rakk skolen fordet, og vet dere hva? Jeg overlevde såvidt første skoledag etter høstferien, og nå er det bare 78 skoledager til neste ferie. Og da er det både jul og bursdagen min, weee! Skal ta masse solarium frem til da, så jeg ser ut som en 70-åring på 17-årsdagen min! Igjen: Weee!

Tar du sol?

Kantinekos med Vildepus

.. Oda og Karen Sofie er også her, men de tørr ikke å være med, siden de er noen teitinger. Har friøkt i psykologi, siden læreren er syk. Buhu. Skal egentlig lese noen sider i boka, men vi er for kule. Bare se over. 

Kantina på Lillestrøm vgs er foressten i bomberommet. Hvis noen lurte.

Just kidding


/ we heart it

 

Allergic to people


/ we heart it

Høstferietrynet

I hele ferien, med noen få unntak, har jeg sett slik ut, se bildet over (minus x-ray-effekten da. Lever i en fargeverden, skjønner dere). Briller, sminkeløs og hår til alle kanter. Stygg, forråsidetsånn.

I morgen er det skole, det blir gøy. Gleder meg kjempemye til å stå opp tidlig. Blir også skikkelig kos å se alle lærerne igjen og få masse, masse lekser. Og ikke minst gleder jeg meg til alle prøvene vi skal ha. We. Skole hjerte hjerte hjerte.

Nå skjedde det noe spennende på Robinson. Ha det a, folkzzz

Sommerlengsel

På regnfulle, grå og triste dag som denne, lengter jeg tilbake til sol, varme og sommer. Det føles ut som en evighet siden sommerferien, og selvom det ikke akkurat var en indian summer, var det hvertfall sol! Åh. Sol, bading, ferie og venner. Lenge til neste gang, men får bare holde ut vinterdepresjonene. Eller dø.. Men jeg vil ikke dø enda, så da må jeg holde da. Faen.


New Shoes

Shit as, dere, nå er jeg blogger altså! 

fra hm, made in china - oh yeah.
299,-

1000 tweets på Twitter

Siden den 24. mai i år, har jeg @SigneLangvatn på Twitter, tweeta 1000 tweets. Tusen. 

Etter min mening, synes jeg at dette skal feires med et heftig party med boller og brus! Uheldigvis er jeg alene denne natten, og jeg har hverken boller og brus. Fail. Eller som vi pleier å skrive på Twitter: #Fail. Hasjtag. 


LITT PERSONLIG TWITTERHISTORIE FOR DERE SÆRT INTERESSERTE:

Min første tweet:


 .. her var jeg taper.

.. senere ble jeg litt kulere:


 .. så har det utviklet seg videre til, ehm..
.. sykt mye interessant. Jeg er så kul. Dere burde følge meg, heheh.

 

Konklusjon: Twitter er fortsatt dritkult, nå kjeder jeg meg veldig og tror jeg veldig snart kommer til å legge meg.
 

Har du Twitter? I så fall; hva heter du, kule person?

Stygg blogg

Bloggen min blir bare styggere og styggere for tiden. Men så nærmer vinteren seg, så kan være derfor. På vinteren går jeg i et mentalt hi. Litt sånn som bjørnen. Jeg er en bjørn. Bjørnen Signe. 

Nei. 

Funka ikke.


Liker bedre å være et menneske enn en bjørn. De er så stygge. Sånn som bloggen min. Bloggen min er en bjørn. 

Forever alone

Advarsel: Emoinnlegg. Vennligst ikke les videre om du ikke tåler syting.

Idag er det lørdag. I ferien. Siste lørdag i ferien før skolen starter. Jeg sitter hjemme alene og er emo.
Faktisk så sitter jeg ute på min egen terrasse (heheh, ja, min egen. Jeg er kul) akkurat nå. Skulle tydeligvis være stor sjans for å se stjerneskudd i kveld, men aner ikke om man kunne se det på Sørumsand. Jeg har hvertfall ikke sett noen frem til nå. Bare fly. Fly er ikke stjerneskudd.
Forrige gang jeg så stjerneskudd, ønsket jeg meg en dalmatinerhund med fem valper. Det fikk jeg ikke, og nå kommer jeg aldri til å få det heller, siden jeg avslørte ønsket mitt. Faen. Eller, går bra, finnes viktigere ting i livet. LIVET. Hva er nå det?
Hvis jeg hadde sett et stjerneskudd nå her jeg sitter, hadde jeg ønsket meg et liv.

 


Er foressten iskaldt ute! Uggs liksom<3

Nå er det noen folk som ler et sted. Lucky bastards!
Jeg går inn.

DRITSPENNENDE

I går og i dag gjorde jeg dritmye, men orker ikke å skrive det, siden jeg er så kul. Hehehe, nå blir dere nysjerrige nå.

For å være snill mot dere, kan jeg si at jeg er hos Caroline akkurat nå. Vi ser på film. Skrekkfilm. 
Kommer til å tisse på meg. Hater skrekkfilmer, blir så redd.

Bilde fra 2009. Vet ikke om jeg skal si "ew" eller "aw". Hva med "eaw"? Lol 

Ku

Ville bare si hei og mø. 

Dag 3: Yndliksbloggen min

Heheh ops. Har helt glemt at jeg hadde en sånn 50-dagers utfordring. Er visst kommet så langt som DAG 3! Driitlangt. Wow. 

Okei. Min yndliksblogg. Min favorittblogg må definitivt være gudsigne.blogg.no! Altså min egen! Hehe. Siden jeg selv velger hva som skal stå på den, blir den bare dritbra!! Alt som står på den fantastiske bloggen er bare såå meg, og jeg elsker å lese den. 
KØDDA. Neida. Joda. 
Vet ikke helt om jeg har èn yndliksblogg. Har nemlig veldig mange blogger jeg leser, og liker alle kjempegodt. Disse har jeg blogget om før herHva er din yndliksblogg a? MIN?????????????????? 

idag gjorde jeg..

 

.. rydde og fikse ferdig på det nye rommet mitt og få et system (rakk aldri å rydde, siden jeg var så sinnsykt opptatt med å chille. Prøvde å stirre rotet i senk, men funka dårlig) 

.. vaske vinduene og speilene på rommet (rakk aldri å vakse heller, fortsatt opptatt med den travle chillinga mi) 

.. jogge meg en tur (chilla. Rakk ikke)

.. være med noen venner og late som om jeg har et liv (har ikke venner. Forever alone. Hadde senga da. Vi hadde et liv og chilla sammen)

.. blogge mye, slik at blir kjendis (blogga litt, men ikke mye. Kjendis er jeg fra før)

.. lese en bok og bli smart (JEG LESTE FAKTISK 50 SIDER I EI BOK, OMFGGGGGG)

.. legge ut annonse av et badekar vi skal selge på finn.no (lol) (mamma gjorde det, jeg var for opptatt med å chille)

.. rane en bank for å få penger (neida.. Trenger penger, men burde heller skaffe meg en jobb....) (vel. Skjedde ikke. Var for opptatt) 

 

Konklusjon: Produktiv dag

 

 

HVA ER DIN BLOGG?

..min er http://gudsigne.blogg.no/, hvis dere ikke skjønte det.

Nørd

 

HVA ER DIN BLOGG? 

Paramore - Moster

Hjerte

Moster - Paramore 

Idag burde jeg..

.. rydde og fikse ferdig på det nye rommet mitt og få et system

.. vaske vinduene og speilene på rommet

.. jogge meg en tur

.. være med noen venner og late som om jeg har et liv

.. blogge mye, slik at blir kjendis 

.. lese en bok og bli smart 

.. legge ut annonse av et badekar vi skal selge på finn.no (lol)

.. rane en bank for å få penger (neida.. Trenger penger, men burde heller skaffe meg en jobb....)

 

Selvom jeg burde gjøre alle disse tingene, orker jeg ikke. Jeg er så sinnsykt lat!
Jeg ender vel med å sitte på pcen hele dagen. Kunne også sett på tv, men ingen kanaler virker på noen tv'er. Canal digital altså. 

Må stikke, skal stalke folk på Facebook ;*
BLOGGES (tro meg, har ikke noe bedre å gjøre idag.. Heh)

Nytt menneske

Idag dere! Idag så jeg lyset. Kødda.
Var hos en healer og ble healet. Er jo ganske overtroisk av meg, så jeg burde egentlig ha trodd på det pisset, men jeg vet ikke helt hva jeg tror.. 

Det hun gjorde var å stoppe "energiblokkeringer" og "føre energien min i baner" slik at den fordelte seg over hele kroppen min. Dette gjorde hun ved å føre hånda 10 cm unna kroppen min mens jeg lå på en sånn seng man også ligger på hos legen. Mens jeg lå der skulle jeg puste inn og ut gjennom nesa og telle til seks hver gang jeg både pustet inn og pustet ut. Slik skulle jeg bare konsentrere meg om pustinga, og ikke tenke på noe annet. Det klarte jeg ikke. Lå der og tenkte blant annet på hva jeg skulle spise når jeg kom hjem. Var dritsulten.

Nå skal jeg legge meg i senga å filosofere over livet.

Slenger med et bilde fra gårsdagens festeligheter. Vilde, Kristina og meg. Vi er noen søtepuser, selvom bildet ikke var så jævla fint

 

Ny piercing

Lol, sykt fjortiss å blogge om at jeg har fått ny piercing, men jeg ble liksom litt på påvirket av forrige innlegg da liksom. Hehe


For noen dager siden var jeg i Oslo med Laura og Line, der jeg blant annet kjøpte en ny piercing til navelen. Den kostet bare 30 kroner, billig! .. Og sikkert elendig kvalitet.
Den er hvertfall fin da. Selvom den er litt fjortiss.

Fjortiss, fjortiss, fjortiss. Burde virkelig vært 14 år igjen, jeg..

Fjortiss.
Eww, skal skjerpe meg. Lover!

DET ULTIMATE FJORTISSBILDET

Oppskrift til det beste fjortizzbildet evahh: 

FØR DU TAR BILDE:
Pass på å se bra ut.

 KLÆR: Det er viktig å ha på seg klær, eller så kan man bli stemplet for å være en billing hore. Det er ikke bra. Man skal heller se ut som en dyr hore - med klær. 
 Hvis vi går for den sistnevnte varianten, burde klærne være "in". Et eksempel på dette er hullete olabukser (med selvlagde hull, så klart), en hvit singlett og en eller annen søt cardigan med farger på. Merkeklær, som wesc eller D&G er også veldig lov (dette for å vise at man har penger, og er dermed rik. Rikdom får man status av. Status er bra)
  SMINKE OG HÅR:
Sminke er definitivt det viktigste en må passe på før en tar bilde. Hvis man velger billig-hore varianten - altså uten klær, må sminken være perfekt. Det at sminken skal være perfekt, gjelder også dyr-hore varianten. Sminken må alltid være perfekt, med andre ord.

For å få en perfekt sminke er det først og fremst veldig viktig å finne en brunkrem som er fem ganger brunere enn din egen hudfarge. Brunkremen skal både være mørk og påføres med et TYKT lag. Om man får noen sjoller, viser det bare at man har et liv og ikke har tid til å stå å sminke seg lengre enn tre timer. Man rekker derfor ikke å ta på brunkremen jevnt. 
Når man har tatt på brunkrem, må man så ta på masse, masse maskara. Hvis det kommer noen klumper av all maskaraen, så er det bare et pluss. Klumper er fint. Rundt øynene må det itillegg til tre tonn maskara, være hvitt i øyenkroken. Helst så mye som mulig. 

Håret skal være så stort som mulig. Dette gjør man ved å tuppere det med en kam.  1.) Når man har fiksa seg fint og har kommet så langt at en skal ta bilde, må man først og fremst finne et speil, slik at en kan ta bilde i det. Ved å ta bilde i et speil, slipper du å snu hele kameraet mot deg når du skal ta bilde av deg selv. Dette er nemlig slitsom og vanskelig. Når du tar bilde av deg selv i speilet, blir det en sånn kjempefin blits (NB! Ha på blits), som blir dritkul på bildet. Blits er fint og kult og dritfett. 

 

2. Ansiktsuttrykk og posering:
Smiling er ut, dere. For å se pen ut uten å smile, må man ha et annet ansiktsuttrykk: Trutmunn. Med trutmunn ser man både søt og hore ut, og det er bra. 
Å stå rett opp og ned å lage trutmunn, ser teit ut. Man må gjøre noe mer. En fin posering, er for eksempel å ta den ene armen i håret. Slik ser man den fine fargerike cardiganen og kan kan piffe opp håret litt ekstra.  LYKKE TIL, folkens. Dere kommer til å ta fine bilder av dere selv. 

Diddl-dilla

Det beste søstra mi, Marte, liker er hester. Men så har hun også en del diddler da. 
Måtte bare ta bilde av alle. Vi telte dem, og det er seriøst 38 stykker! Sykt. Det verste er at det er faktisk jeg som har kjøpt de fleste av dem når jeg var på hennes alder og eeelsket diddler over alt på jord. Uff, var litt tard som barn. Hadde alle mulige diddlting, bare spør mamma...

Hahah, ååh, minner!

Er det noen flere som samla på diddler?

For et talent!

Jeg har lenge likt sangene til Jessie J, men har alltid tenkt at stemmen hennes sikkert blir mixa på som hos alle andre sangere idag. I går kom jeg over "Who You Are", der hun sang live på en togstasjon i New York. Jeg ble helt sjokkert - hu er jo dødsflink! Denne sangen er helt lik som originalen, for en stemme dere!! I tillegg er det er kjempebra budskap i denne sangen! Elsker den!

Et ord: WOW 

Who You Are - Jessie J

Vad tycker ni? (lol, måtte bruke google translate, hehhehe)

Klær

I hele dag har jeg flyttet alle møblene mine to etasjer i huset, som betyr to trapper. Slitsomt, gitt!
Før hadde jeg rom i kjelleren, mens nå har jeg på loftet. Rommet jeg har nå er så mye bedre enn det forrige på så mange måter! Jeg er kjempefornøyd!!

Alle klærne mine ligger nå på "senga" mi, og sånn som senga, er også hele rommet mitt kaotisk akkurat nå.

I morgen skal jeg fikse de siste tingene og vise dere bilde av resultatet. Gleed dere!

Nytt design da lixzoom

Siden jeg ble så sinnssykt lei av det forrige (rosa) designet, lagde jeg et nytt et! Det jeg har nå er hvitt, enkelt og litt emo. Perfekt! Vel, ikke helt perfekt da, er jo egentlig litt stygt, men mye bedre enn et rosa et!Voilà!

Hater mennesker

Okei, drøy overskrift, men delevis sann. Eller kanskje ikke delevis engang, siden jeg HATER ikke mennesker, jeg bare missliker mennesker veldig sterkt av og til. 
Sånn som nå.

Akkurat nå missliker jeg mennesker på en måte. Orker ikke folk nå. Er alene på rommet mitt - uten andre mennesker av den grunn at mennesker er stress. De snakker så mye. Snakking er sykt stress. Mennesker er også veldig sosiale. Som også kan være utrolig stress noen ganger. Menneker er stress. 

Jeg tror jeg har en sånn personlighet som trenger å være mye alene. Har lært om dette i psykologi, skjønner dere. Psykologi er gøy, men skal egentlig ikke skrive om hvor mye jeg liker psykologi akkurat nå. Nå skal jeg skrive om at jeg hater mennesker (noe som egentlig ikke er sant, se avsnitt nr 1). Videre burde jeg begrunne hvorfor jeg hater mennesker (noe jeg ikke gjør - se hvorfor i avsnitt nr 1). Denne begrunnelsen har jeg skrevet om i avsnitt nr 2. Så når jeg tenker meg om har jeg egentlig skrevet alt jeg trenger for at overskriften skal få en mening. 

Så gjenstår det bare å ta et fint bilde av meg selv, sånn at dere ser hvor pen jeg er og for at blogginnlegget skal bli fint.  Uheldigvis har jeg gårsdagens sminke på meg og har ikke på meg bh. Så da får jeg ikke lagt til et fint bilde av meg selv som viser hvor pen jeg er. 

Kan heller vise dere et bilde av håret mitt da, siden da trenger jeg hverken å ha med den usminka trynet mitt eller den nakne overkroppen min. Trenger egentlig å vaske håret mitt for at det skal bli fint, men det har jeg egentlig ikke gjort idag. Så sånn egentlig ble hele bildet veldig misslykka:Mens vi er inne på den bildetingen, kan jeg vise dere et til bilde:Tross mine usosiale vaner, var jeg faktisk sosial i går. Siden jeg har en blogg, må jeg nesten virke litt interessant ved å late som om jeg har et liv. Var på ballroom (måtte ha på dette fine lilla båndet for å komme inn) i går, men siden det var så mange mennesker der, blir jeg bare deperimert av å skrive om dette. Så da hopper jeg over dette, og lar gårsdagen være et mysterium for dere nysjerrige folk. 

Nå skal jeg logge av facebook, slik at ikke folk snakker til meg og deretter bare ligge i senga og høre på musikk. Så skal jeg legge meg. Og siden det er høstferie, kan jeg sove dritlenge. 

Snakkes når jeg våkner og gidder å blogge.

 Dette innlegget ble veldig teit og uoversiktelig, men så er jeg litt teit og uoversiktlig. 

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits