august 2011VERDENS SØTESTE JENTE HAR BURSDAG!

....og da snakker jeg ikke om meg selv, men Line Stensrud - også kjent som Vingle Line Stensrud! Hun blir i dag, den 31.08, hele tolv år gammel! Nå kan hun endelig se filmer med 15 års-grense - men bare med en voksen da, såklart!!! GRATULERER!

 Hehe, jeg er så morsom. Hun blir ikke tolv år, så der lurte jeg dere skikkelig. Veit dere trodde på det hele gjengen!! Hun blir egentlig 17 år og stor jente! Bare ett år til hun blir 18 år - sykt! Ungdommen nå til dags vokser som ugress (selvom Line er vakker blomst da)!

 Møtte henne i stad og gratulerte henne og gav henne en gave - da ble hun glad. Og siden hun ble glad, ble jeg glad og så ble allesammen glade og nå er det verdensfred takket være meg. Amen. 

 


GRATULERER SÅ MYE MED 17'ÅRS-DAGEN, LINE! Kos deg kjempemasse idag, du fortjener en super dag med alt du ønsker deg av kaker og gaver og verdensfred! Glad i deg <3

Edderkopp-forbannelse

Hvor enn jeg går, prøver onde edderkopp-monstre å drepe meg.
For eksempel i stad skulle jeg kjøre scootern min, og rett ved setet sitter den gigantiske mutanten av en liten Petter-edderkopp. Den stirret på meg med de onde øynene sine, og jeg stirret tilbake med mine redde i håp om å psyke den ut. Om jeg ikke hadde tålmodighet nok til å stirre den i senk, eller om det var at jeg den vant, vet jeg ikke. Det jeg hvertfall vet, er at stirrekonkurranse med en edderkopp funker ikke. De vinner uansett. Slemme monstre.

Søt, hva?

Her er bilde av en annen edderkopp som også prøvde å drepe meg for noen dager siden. Lillesøstra mi på 6 måtte drepe den for meg, siden jeg tørte ikke. Hehe

Flere som ikke liker edderkopper?

Bøllene på bakerste rad

Nå har jeg matte, p-matte, såklart. Jeg suger i matte. Må sjekke om jeg har dyskalkuli, altså mattedysleksi. Hehee.


Laura og jeg er søte


Laura har fin hatt, jeg har fin tommel.


Karen-Sofie er facebook-nøørd

SMASSSSSSSK

Når er man gammel nok til å kalle seg stor?

Fra jeg  var liten har jeg alltid følt meg stor, eller "gammel", om du vil. Når jeg har sett tilbake på denne tiden jeg følte meg så moden, har jeg skjønt at jeg virkelig ikke var det. Et eksempel er at jeg nå ser på 8.klassinger som bebbier (heheh), men da jeg selv var på denne alderen, følte meg skikkelig voksen og at jeg kunne se "ned" på folk som var yngre. Jeg hadde jo trossalt begynt på ungdomsskolen - og er man ikke stor da liksom? Da mente jeg ja, nå nei. 

 Nå ser jeg på meg selv som eldre og kanskje litt moden. Jeg er vel egentlig ganske barnslig i oppførsel, men jeg kan likevel oppføre meg som en "liten voksen" og synes selv jeg til tider er gammel. Om noen år kommer jeg sikkert til å tenke tilbake på denne tiden og kalle meg selv "liten". Sånn kommer det til å fortsette. Ubevisst hvor lenge. Når stopper egentlig dette? Kommer jeg alltid til å se på meg selv som moden i datiden, men i fremtiden se tilbake til "lille meg"?

 Når kan man kalle seg selv voksen, "gammel", moden osv? 

Kan man plutselig en dag slutte å utvikle seg, og da mener jeg ikke bare fysisk, men også psykisk? Er det sånn at når man for eksempel blir 40 aldri mer vokser?  Ikke at jeg er 40 enda, men jeg kan forestille meg at en person alltid kommer til å vokse mer uansett alder: få nye erfaringer, endre seg - og utvikle seg. 
Blir man aldri gammel "nok" til å kalle seg ferdig utviklet?


Signe 14 år 

I følge meg på denne tiden var jeg stor, visste mye.
Nå, i en alder av 16 år, har jeg skjønt at jeg på den tiden ikke var så stor og visste så mye som jeg trodde.

(WOW, sykt nørd innlegg...) 
 

Hva mener du: blir man noensinne gammel "nok"? Når er man gammel nok til å kalle seg stor?
 

Kebabbb

Uvane: spiser kebab alt for ofte.

Blogger jeg leser

Som overskriften sier: dette innlegget skal handle om blogger jeg leser. Jeg leser både blogger av folk jeg kjenner og blogger av mer eller mindre kjente bloggere. Itillegg leser jeg også andre blogger jeg kommer over. 
 

Hvertfall; følgende blogger følger jeg på Bloglovin(klikk på bildet for å komme inn på bloggene): 

Alt du vet er feil av Linnea Myhre

Alt du vet er feil en en blogg skrevet av Linnea Myhre. Hun ble kåret til årets beste blogger 2011, og er kjent for sin negativitet og surhet. Hun skriver på en sånn sur måte at den blir bra! Digger både Linnea (uuh, nå var jeg kul som bare brukte fornavnet) og bloggen hennes! Anbefales!

 

Angelica Blick

Angelica Blicks blogg har jeg tidligere skrevet om her

 

Catharina Adele 

Catharina er ei venninne av meg - og jeg liker både henne som person og bloggen hennes kjempegodt! Hun skriver om hverdagen sin og legger til superfine bilder til hvert innlegg. Mer positiv og smilende jente møter man sjeldent!


Eline Kolstad

Eline er også ei jente jeg kjenner. To ord jeg vil beskrive henne med er: glad og moteinterresert! Begge disse to påstandene synes i bloggen. Hun blogger ofte - og bra! Jeg elsker stilen hennes og er helt fasinert over alt hun blogger om. En fantastisk jente!
 

Fashion Toast av Rumi Neely:
 Denne bloggen har jeg ikke lest så lenge, men det jeg har sett frem til nå - liker jeg! Personen bak, Rumi Neely, har en kjempefin stil og tar inspirerende bilder. Les mer om hun på Wikipedia (lol). 
 

Fotballfrue av Caroline Berg Eriksen

Fotballfrue er en blogg ALLE kjenner til. Likevel velger jeg å skrive litt om den: Bloggen er skrevet av vakre Caroline Berg Eriksen, som er kona til fotballspiller Lars Kristian Eriksen (LSK). Dermed navnet "Fotballfrue".
 På bloggen kan man lese om alt fra mote til trening til matretter og hverdagsliv.


Hedda drar av Hedda Emilie Berntsen

 Hedda er ei jente som jeg tidligere har gått på skole med. Hun er i år i India (!!!) for å være utvekslingsstudent, og viser på denne bloggen frem hvordan hun har det. Hun legger ut flotte bilder og skriver utrolig bra om opplevelsene sine. Virkelig en blogg verdt å lese!


Henriette Alnes

 Denne bloggen, skrevet at Henriette Alnes, har jeg ikke lest så lenge. Jeg fant den på bloggen til Ulrikke Lund - i og med at Henriette og Ulrikke er gode venninner. Jeg har så langt fått en bra inntrykk av denne bloggen - med fine bilder og interessante innlegg. Et minus er at hun blogger veldig sjeldent.

 

Juneek av June Elstad Klingenberg

June er en venninne av meg, som blogger om alt som faller henne inn. På bloggen leser vi om hverdagen til søte June. Hun skriver følgende i bloggbeskrivelsen sin, noe jeg synes forklarer veldig bra hva juneek.blogg.no inneholder: En nok så normal 17 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg kommer til å blogge om mine interesser, min hverdag og fritid :)


Lene Orvik:

Lene Orvik er som fotballfrue, også en blogg som "alle" vet om.  Men uansett: Lene Orvik er den "ultimate" blogger! Hun har "alt": er en utrolig søt og pen jente og har utrolig bra stil! På bloggen hennes skriver hun om hverdagen sin, mote og sminke - på en veldig "lettlest" måte, om jeg kan si det sånn. I tillegg er bildene hun tar utrolig fine! Terningkast 6 altså!

 


LMBjekeset av Line Merete Bjerkeset
 Åå, denne jenta er så søt! Jeg kjenner henne fra skolen min, og liker henne kjempegodt! Som person er hun smilende og postiv og virker alltid glad! På bloggen skinner disse gode egenskapene hennes igjennom som på en måte gjør meg glad av lese den! Hun har også en kjempefin klesstil. 
 

 

Livingdoll av Elise Bahia

  Livingdoll er en blogg jeg er STOLT av å lese.  Jeg har lest den kjempelenge - før den ble kjent, og kommer virkelig ikke til å slutte å lese den! Elise Bahia er en 22 år gammel jente fra Bergen som fortiden bor i Oslo, men for litt siden bodde i Stockholm (jeg elsker Stockholm,hhiihihhi). Hun blogger om sin, etter min mening, gudommelige stil. Jeg er superfan av henne og det hadde virkelig ikke gjort noe å hatt garderoben hennes! 

Min yndliksblogg - definitivt!
 

Lorraine av Lorraine Engen

 Bloggen til Lorraine Engen er en blogg som lenge har vært på topplisten av blogg.no, noe jeg skjønner veldig godt. Selvom hun til tider ikke blogger så ofte, har hun veldig mange lesere pga den utrolige bra bloggen sin. Helhetsinntrykket mitt av lorraine.blogg.no er kjempebra - alt er veldig bra satt sammen og gjennomført: med bilder som passer til designet og blogginnlegg som er verdt å lese. Kjempepen jente er hun også!


Maren in california av Maren Kristine Skedsmo

Maren - ååå - som jeg savner Maren!!! Maren er en god venninne av meg som har flyttet til statene for å gå 10 måneder på skole i California, som jeg har blogget om tidligere her. Hver gang jeg ser et nytt innlegg på bloggen hennes, blir jeg så glad på hennes vegne. Hun skriver om opplevelsene og generelt om livet hennes som utveklingsstudent - og det virker som om hun trives kjempegodt! 

 


Lilleost av Marie Holter

Marie Holter: Gud, som jeg digger denne jenta! Hun er feeet! Klesstil og utseende, itillegg til en super personlighet har hun også! På bloggen ved navn "lilleost", skriver hun om sin hverdag og kommer av og til med veldig interessante innlegg om feks motepress og spiseforstyrrelser. Her får hun frem sterke meningener med et utrolig fint og godt språk. 
 En annen ting som er bra med Marie og bloggen hennes er at hun har blogget så lenge - men ikke mistet inspirasjon og blogglyst!
Glemte jeg å si at jeg kjenner henne? Heheh, men det skjønte dere kanskje! 

 

No shit for you av Michelle Auli

 No shit for you, som forresten er et utrolig bra bloggnavn, er skrevet av Michelle Auli. Michelle har jeg kjent siden 4. klasse og er ei god venninne. Hvis jeg skal beskrive henne med noen ord, vil jeg si: Dødsrå, personlighet, stil og latter! Bloggen hennes inneholder hennes hverdag, interesser og tanker. 
 

Oracle Fox av Amanda Shadforth

 Denne bloggen er litt anderledes enn de jeg har skrevet om tidligere. Her blir det postet alle mulige slags bilder - hovedsakelig motebilder. Bloggeren som driver denne bloggen skriver ikke så mye om sitt personlige liv - men mer om sine interesser, altså foto og mote. 
 Utrolig fin og inspirerende bilder! 

 

Spedersen av Stine Pedersen:

 Stine går i tyskklassen min, og fyy så bra stil hun har! Bloggen hennes kommer sikkert snart til å bli kjent - hun hadde passet perfekt inn på en toppliste på bloglovin eller blogg.no.  
Som headeren sier, skriver hun om "fashion, photo, beauty and life". Også er hun så pen!
 

Ulrikke Lund
Begynner å bli passe sliten av å skrive om de forksjellige bloggene nå, og siden alle vet om Ulrikke Lund skriver jeg ikke noe om bloggen hennes. 

 

Vilde Yan Kampen

Vilde Yan Kampen, ei god venninne av meg, skal flytte til Spania for å gå på skole der i et år. Hun har ikke flyttet heelt enda, men flytter så ganske snart og skal på vildeyan.blogg.no skrive om hvordan hun har det i Spania. Kommer til å savne den kukatten (heh, intern...) !

 

Pinkviv av Vivian Elvevold

Vivian har verdens vakreste øyne (random!). På bloggen hennes skriver hun om hverdagen sin, der hun legger til fine bilder av seg selv, klær som passer hennes søte stil og lignende. Hele bloggen er utrolig fint sammensatt og tenkt gjennom! 
 

 

TAKK FOR MEG, nå er jeg sliten. 

 Leser du noen av de bloggene jeg leser?
 Hvem blogger leser du? 
 Hva er din blogg? :) 

Addicted

Vaselin - i'm addicted and i just can't get enough

Kvalitetsblogg

Etter å ha sett igjennom bloggen min, har jeg funnet ut at den suger. For det første har jeg i det siste blogget veldig sjeldent, noe jeg forklarte grunnen til i forrige, forrige innlegg. For det andre er innholdet i innleggene kjedelig på en kjedelig måte. Før skrev jeg hvertfall innlegg som var kjedelig på en så teit måte at det ble bra på en måte (hehe uffda, selvdigger). 

Jeg skal fra nå av prøve å gjøre bloggen min litt bedre; med mer interessante og sære innlegg med fine og store bilder (bilder er fint!). Jeg skal også såklart blogge oftere!

Så da blir vel alle dere søte knuppelupper som faktisk leser denne rævva bloggen fornøyde? Merk: Stort bilde. Stort bilde er fint. 

 

Hva synes du gjør en blogg verdt å lese?

Look-a-like

Ligner vi? 

Dævva


Eheh, kødda. 

Selvom det kanskje virker som, er jeg faktisk ikke død. Skolen har starta igjen - og jeg har dermed ikke noe liv og ikke noe å blogge om. Jeg har ikke et liv, men puster fortsatt - så jeg har ikke dødd enda. Halelujah liksom.

Skal dø som hu jenta i Avenged Sevenfold "a little piece of heaven", jeg. Og så gammel er ikke jeg enda. http://www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0&ob=av2e den er kul, den. 

 

Tysk

Pc'en funker igjen, det har den egentlig gjort en stund. Har ikke hatt til å blogge, siden jeg har vært så opptatt med skole(heheh, kødda.....)

Hvertfall; nå har jeg tysk. Tysk er gøy. Kødda igjen. 


Mari-Josefinepuuus og tyskbøkene (og meg da, jeg er hu stygge)<333 nørdzaa som sitter bak oss 

Pc-problemer

Pc'en min funker ikke. Livet er hardt. Jeg har nå sånn cirka ingenting å gjøre, siden internett virkelig er livet mitt! Takk og pris for iphonen min, uten den hadde jeg strøket med!!

Jeg får vel prøve å være litt sosial denne helgen istedet for å være Viggo med pc på rommet mitt.. Eller, kan jo lese en bok da. Heehhe, siden det skjer jo..
Tror jeg sover litt.

<333

Ny timeplan skoleåret 2011/2012

Dritkult: I tillegg til noen småendringer, har jeg fått et til valgfag tilføyd på timeplanen min. Dette faget er Politikk og menneskerettigheter, som egentlig er et vg3-fag, men vi på vg2 kan også velge det. Jeg og min søøøde venninne, Laura, er de eneste småkidzzza i den klassen, så jeg kommer til å tisse på meg av nervøsitet for at de store, skumle tredjeklassingene kommer til å være slemme med oss.. Buhuu.

 

Mens vi er inne på skole; Jeg har tatt det ultimate nerdebilde. *Trommevirvel*


Vel, okeida. Det var ikke såå bra, jeg kan nok få til et bedre.... 

Død

.. Okeida, jeg er ikke dø. Jeg er ganske passe sliten, nesten tilnærmet død. Har nå nettopp kommet hjem fra en  fotballkamp i Nittedal, som vi tapte.. (Var ikke så mye da, bare 1-0....)
Hehh... Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg går på fotball, jeg suger hardt... 

Men hvertfall, livet er hardt. I dag har jeg både vært på skolen OG spilt fotballkamp. Mellom dette, som jeg nevnte i forrige innlegg, prøvde jeg å sove. Det gikk ikke. Den ene søstra mi går nemlig i korps, og fant ut at akkurat når jeg skulle sove, skulle hun spille på instrumentet sitt. Da klarte jeg ikke å sove, så da sov jeg ikke. Tror jeg skal sove nå snart. Må bare dusje først.  Ja, jeg vet, interresant, men jeg veit dere bryr dere.. Sånn egentlig......


Tilstand: Kritisk sliten (og passe stygg, lol)

Tilbake til skolebenken

Lol, sykt nerdeoverskrift, men "første skoledag" hørtes så "hei, jeg skal starte i 1. klasse" ut, så da ble det heller "Tilbake til skolebenken". Hehh, starta jo i andre klasse, er stoor jente nå!

Første skoledag gikk greit. Vi gjorde ikke så mye, men det var koselig å se allesammen igjen! 2. klasse på Lillestrøm vgs skal bli bra, jeg skal skjerpe meg skikkelig på skolen, og siden jeg hadde så nøørd overskrift, er jeg allerede på god vei. Mangler bare å bli skoleflink nå!


Derja! Der så jeg nerd ut. Mangler bare briller og et par bøker i hånda nå, så har vi den ultimate Lillestrøm-eleven!

NÅ SKAL JEG SOVE

Har du starta på skolen enda?

Tim Walker

Er det en fotograf jeg virkelig har lagt merke til, er det den engelske motefotografen Tim Walker. Bildene hans er så unike og spesielle, og jeg kan sitte lenge å bare se på de vakre bildene hans! Jeg er helt fasinert av alle de forskjellige detaljene han får til å passe så godt sammen. 

Fotografiene hans kommer ofte i blader som Vouge, Haarpers Bazaar ol.

Følgene bilder var i Italienske Vouge mars-utgave, og har fått navn "Dreaming of Another World":

Fantastiske!

Hva synes du om bildene til Tim Walker?

 

Farge håret rødt?

Jeg har lenge hatt lyst til å farge håret rødt, og akkurat nå føler jeg at jeg trenger en forandring. Jeg vil bli en helt ny person - både utseendemessig og i oppførsel. Og selvom en hårfarge ikke kan "endre" meg, kan det kanskje være en start på en "ny" meg? Hmm... 

I tillegg er rødt hår driiiiit tøft, men spørsmålet er bare om jeg kler det? 

Desperat forsøk på å redigere håret mitt rødt, lol: 


Hva synes du; burde jeg farge håret rødt? Hjeelp

Kul azzzJeg har OnePiece. Det er serr dødskult lixxx ;* Skikkelig chill. 

Er du taper og ikke har OnePiece liksom? Eller er du like kul som meg og har det?

Ha det bra, Maren!

I morgen tidlig drar en veldig god venninne av meg til de forente stater for å gå et skoleår i California (HELIDG!). Hun blir borte i hele 10 måneder, så jeg får ikke møtt henne på kjempelenge! Det har egentlig ikke gått helt opp for meg at hun blir borte så lenge, er så vandt med å se henne hver dag... Men åå, jeg vet jeg kommer til å savne henne kjempemye!

Jeg har fått møtt henne for å sagt ordentlig "ha det", men som for meg, har det heller ikke gått helt opp for henne hvor lenge hun kommer til å være borte!  Vi har planlagt å snakke ofte på facebook, skype osv så vi ikke glemmer hverandre! Uff, glemme hverandre hadde vi kanskje ikke gjort uansett, men vi skal hverfall snakke mye sammen!! 


Maren kler virkelig det amerikanske flagget må jeg si!

Så gjenstår det bare å si: LYKKE TIL I USA, Maren! Håper du får det kjempefint der og at alle er snille mot deg! Hihi! Du kommer til å en syk opplevelse og jeg unner deg virkelig denne turen! KOS DEG! <3

Maren kommer til å blogge om livet i California (http://marenincalifornia.blogg.no/) og jeg har allerede lagt til bloggen hennes på Bloglovin!

Fevik turnleir 2011

Heheh, nå tror alle som leser overskriften at jeg selv har deltatt på denne leieren, men det har jeg ikke.
Som jeg har nevnt et par ganger tidligere, var jeg kjøkkenhjelp og hjelpetrener der. Og selvom det egentlig sier seg selv hva jeg gjorde, skriver jeg det: Jeg hjalp både med å lage mat og å trene barna som var der. Det var sykt slitsomt og jeg måtte stå opp 06.30 hver dag! Da måtte jeg, sammen med søstra mi og to damer, lage frokost. 
Deretter sprang søstra mi og jeg opp i salen, hvor vi hjalp en trener med å sikre gymhjul (ikke at noen vet hva det er, men men). Så var det tilbake til kjøkkenet.
Sånn fortsatte det helt til vi tilslutt gikk i seng i ett, to-tiden. Som sagt: SLITSOMT! 


Alle "viktige" personer fikk en slik t-skjorte, og jeg var en av de, oh yeaah!


Bilde av alle 93 barn som deltok på leieren. De var kjempesøte og sultne...

 

Ellers tok jeg ikke så mange bilder, men kan slenge med et bilde av meg og søstra mi i bilen på vei til Fevik. DA var vi opplagt, da!

Goify-effect  på picnik.com. Den er kul

I'm back, bitches

DA var jeg hjemme fra Fevik! Vel, egentlig kom jeg hjem i går kveld, men før jeg en gang rakk og spise, dro jeg til Sarah på jentekveld. De andre som var der var Michelle, Thea og Marie. June hadde også vært der, men hun måtte dra før jeg kom (taper !! leiseg-fjes).  Det var hvertfall veldig en veldig koselig og velykket kveld! 

 

Bilde fra i går kveld: Her var jeg sliten, ja. Fint bilde er det også.


Og forresten! Siden jeg itillegg til kjøkkenhjelp, var hjelpetrener, fikk jeg dobbelt så mange penger! Så nå har jeg ikke bare råd til ett Jeffrey Campell lita-sko, men to! Hallelujah!

Jeg lever

Fant nettop ut at buksesmekken min er oppe. Flaaut...! Tar den igjen nå. Sånn! Men, det var egentlig ikke det jeg skulle blogge om, så jeg tror jeg skal prøve å komme til poenget nå.

Som de som leser bloggen min vet, befinner jeg meg for øyeblikket i Fevik og jobber på en turnleir. Etter to dager med jobb, har jeg funnet ut følgende:
Jeg hater turnere. Spesielt turntrenere. De er så tynne og pene, det er teit og så sinnsykt urettsferdig...
Jeg og søstra mi Emely har forresten, itillegg til å være kjøkkenhjelpere, også blitt ekstratrenere. Men ekstratrenere er ikke så tynne og pene tydeligvis, jeg merka hvertfall ikke forskjell fra nå og før jeg ble ekstratrener (sikkert ordet "ekstra" i "ekstratrener" som ikke gjør oss pene og tynne... Hmmm)

Sånn egentlig er jeg vel ganske pen og tynn.. Bare se!

Aww

Anbefaling av blogg- Queenof.blogg.no

Tjenare alle Langvatn's lesere. Dette her er Fanny, et meget oppegående og interessant kvinnfolk i sin beste alder. Det har seg jo sånn at Signe jobber som... eh, husker ikke helt... hun kan hvert fall ikke blogge akkurat nå... men uansett! Jeg er veldig interessert i blogger/blogging, så ble glad når jeg ble spurt om å skrive ett eller annet meningsløst shit på denne bloggen. Derfor har jeg skrevet en blogganbefaling(det er faktisk ikke sååå meningsløst da?)

Det har seg sånn at i det siste har jeg startet å lese en ny blogg- nemlig en blogg av Maren Torsnes. Den handler da om Maren, som er en jente med en helt fantastisk og inspirende stil, som skriver om livet sitt, venner, trening, mote etc. Grunnen til at jeg synes det er verdt å følge med på bloggen hennes er at hun tar fine bilder, legger ut mye mat/matoppskrifter,mange anbefalinger av produkter osv. og fordi hun framstår som en hyggelig jente. Bloggen heter www.queenof.blogg.no.

Her er Maren Torsnes:

På vei til Fevik

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Fevik, hvor jeg skal være kjøkkenhjelp på en turnleir (derfor jeg måtte stå opp så tidlig idag, passe trøtt...). Jaa, jeg vet: lol.. Men jeg tjener faktisk penger, sånn at jeg akkurat får råd til Jeffrey Campbell-lita sko, ahh! Hjerte! Må ofre fire dager av mitt liv, men hva gjør man ikke for sko da?

Hehhe...

Har selv deltatt på denne leiren i 2006 eller noe, så blir koselig å komme tilbake!

Slenger med er gammelt bilde av meg for å gjøre innlegget dødsfint.

Natta!

Siden overtrøttheten min begynner å bli vel kritisk, fant jeg ut at det er lurt å legge meg.

"demonstrasjon av overtrøtthet"


Itillegg til å være overtrøtt, skal jeg opp TIDLIG i morra, så det passer fint å sove nå snart! Vel, sånn egentlig er det vel fortsatt natt når jeg skal starte morgendagen. Må si jeg gleder meg til å stå opp om noen timer!!!!

Jeg veit dere er der!

Halla alle som leser bloggen min! Jeg vil bare meddele at det er utrolig mange som stikker innom bloggen min (har rundt 100 lesere hver dag!!!), men ikke såå mange som kommenterer. Jeg elsker kommentarer, så hvis dere hadde bare kommentert littebittegranne, hadde jeg blitt kjempeglad. Hehee!

Er det noe dere spesielt dere vil jeg skal blogge om, sånn at det blir lettere for dere å kommentere?


Hilsen meg og hufsa

Dårlig blogger

Idag har jeg både vært ute å spist og sett på fotballkamp, men har bare tatt to bilder - av det jeg spiste... Flink blogger!

Sammen med Maren og Kristin var jeg å spiste på Fratelli i Lillestrøm. Det var utrolig god mat der og vi koste oss kjempemye!

Nå kommer de eneste bildene tok idag, GLED DERE:

"Favorita" pizza

Sjokoladefondant eller noe med italiensk is


Etter at vi hadde spist, bestemte jeg og Maren oss for å dra å se på j16 spille kamp. Der ble vi spist opp av mygg. Så døde vi.

Timeplan skoleåret 11/12

Utrolig nerd av meg å blogge om timeplanen min, men jeg vil bare dele med dere hvor utrolig teit den er. 

Det teite med denne timeplanen, er for det første at jeg slutter 15.30 hver dag. For det andre har jeg mange friøkter midt i skoledagen. Hvor teit er vel ikke det a? Kunne heller skøvet alle timene opp, sånn at jeg kunne sluttet tidligere. MEN så handler desverre ikke alt om meg og mine meninger, så jeg får vel bare akseptere det og lide gjennom dette skoleåret... 


«En liten øy i verden» tv 2

I stad så jeg på dokumentaren til tv 2 om den dagen vi alle kommer til å huske, nemlig den 22.07.11. For de som ikke så på dette programmet, handlet det hovedsakelig om hva som skjedde på Utøya nettopp denne dagen. Vi fikk se forskjellige AUF'ere snakke om det forferdelige de opplevde, så, hørte og følte. 

Å få høre alle disse historiene til de menneskene som var på Utøya, var for meg veldig tungt. Jeg får så medfølelse og medlidenhet ovenfor dem, samtidlig som jeg blir så utrolig lei meg og nesten litt deperimert med tanke på alle ofrene... Har fortsatt ikke kommet helt over sjokket som traff meg da jeg fikk vite om denne masakeren. Som jeg har skrevet før; det er helt uvirkelig at noe sånt kan skje i Norge. 

Jeg anbefaler å se denne dokumentaren, den er utrolig følelsespreget, men det var jo virkelig sånn det var. 
 


Utøya

Så du på "En liten øy i verden"? 

Fotballtrening

Stikker snart på fotballtrening - høsthalvårets første! Har ikke trent så mye i sommer, så dette kan bli interessant med tanke på at formen ikke er heelt på topp...!
Heh. Får håpe jeg ikke dør, men hvis: dere er kule, mine kjære lesere! Sees i himmelen (bortsatt fra dere som kommer til helvette da......)


Lol, fjortissbilde. Sørum BS-jakke, oh yeaaah

Spiller du fotball?

Bikbok - høst

Murray Jacket  499 NOK

 

Jackson Jacket  599 NOK

 

Nora Dress 249 NOK

 

Alasso Top  99 NOK

 

 

Disse basic-plaggene kunne jeg godt tenkt meg i klesskapet til høsten! Alt fra Bikkbok (funnet på hjemmesiden; http://www.bikbok.com/).

Liker du høstklærne til Bikbok dette året?

Plante

Var på IKEA med mamma istad og kjøpte blant annet en fredslilje for å ha på rommet. Den er kul, den, bare se:

Er du like feeet som meg som har plante på soverommet?

Nytt design!

Nå har jeg neesten lært med det html-pisset! Skjønner meg ikke helt på det enda, men jeg har hvertfall klart å legge inn et design jeg fant på en blogg som lager gratis design (http://www.nerdie.me/design/). 

Er fortsatt en del å fikse på, sånn som å legge inn innlegg under "om meg", "blogger jeg leser" osv...
Men ikke klag, jeg har klart ganske mye frem til nå! Flink, ehe, jaaa!

Lagde meg ny header også:


Hva synes du om designet? 
Noen som har noen tips om html-koder for idioter som meg? HEH 

Caroline

Idag var jeg hos Caroline. Det var kjempekoselig! 
Sånn, da vet dere at jeg ikke bare sitter foran pcen, men faktisk har et sosialt liv også. Ehehe

Og til dere som lurer på hva vi gjorde: Vi så på film og snakket om alt mellom himmel og jord.  


Siden jeg ikke tok et bilde av oss i stad, tenkte jeg å vise dere et bilde fra fjortiss-perioden vår. Vi var serr kule lixx, bare se:

LOL, ganske flaut egentlig. Takk og pris for selvironi!

 

Ulykkelig forelsket

Jeg elsker sko. Har alltid gjort det og gjør det fortsatt.
Her om dagen kom jeg over et bilde på Tumblr av en svæær skohylle med MANGE sko. Har tenkt på alle de skoene siden jeg så det bildet og begynner å bli gal. Hver gang jeg blunker ser jeg sko. Jeg. Trenger. Sko. 

 

Dette bildet har brent seg fast på netthinna mi. Ååå, skoa er så fiiiiiiiiine!
 

Istad rulla jeg rundt på stuegulvet i ren fortvilelse over at jeg ikke har råd til noen av de skoa. Da jeg spurte mamma om å bytte ut henne og resten av familien med alle de fantastiske skoene, sa hun nei. Trodde en mor gjorde alt for sitt barn, jeg??? Men neeeida, gidder ikke bytte ut seg selv mot sko. Ego..

Eheh, neida mamma! Glad i deg vettu! (Bare også veldig, veldig, veeeldig glad i sko).. Se så lei meg jeg er da. ÅH, hardt liv altså!
Lol 

Dypt
Bambi Northwood-Blyth

Bambi Northwood-Blyth for Tony Bianco Shoes  Autumm/Winter 2011 campaign


http://sassisamblog.com/2011/02/07/exclusive-bambi-northwood-blyth-tony-bianco-shoes-autumnwinter-2011-campaign/ 

En utrolig vakker dame med babysøtt ansikt og tykke, fine øyenbryn. Digger hun!

kult

På hjernenJessie J - Do It Like A Dude

RÅ dame!

Liker du sangen? 

VERDENS BESTE NETTSIDE!!!

....... er bLoggen min, såklart! Hva ellers liksom, Facebook??! Pfft!  
Så allesammen; gudsigne.blogg.no er herved kåret som verdens beste nettside her på bLoggen. Gratulerer til meg, jo tusen takk. 


Kiss, kiss Kebab

Spiser i skrivende øyeblikk en kebab for andre dag på rad. Bra Signe, bra

Acnevelocite jacket 12995 NOK 
 emile dress 2795 NOK
 

romantic skirt 8995 NOK

 

vil ha, kan ikke få. for dyrt.
trist

Fu sky

Prøvde å sole meg, men så bare: skyer. Gikk inn. Ser på tv.

Et liv

Laura

Hore


Idag så jeg sånn ut. Æsj.
I could really use a cape right now

Uansett hva jeg tar på meg idag, hadde alt vært fint med en slags cape over. Jeg SKAL kjøpe en i svart med litt tykt stoff til høsten, jeg bare måååå!


http://lookbook.nu/look/47504-The-return-of-the-Cape

Noe som bildet over hadde vært noe bare i svart! 

Ny header

Siden jeg så ut som en russisk bitch på den forrige headeren (bildet over), lagde jeg meg en ny. På den nye ser jeg bleik og feit ut, men jeg ser hvertfall ikke ut som en hore:Liker egentlig ingen av headerene, ingen er liksom helt "meg"...
Hardt liv, men jeg overlever nok.

Hvem av headerene liker du best? Nummer 1 eller 2? 
Taper

Seriøst. Siden jeg kom hjem fra ferie, har jeg ikke gjort annet enn, ehm, ingenting... Lol, taper!
Fra og med i morra skal jeg gjøre noe, så kjære Gud; hør min bønn og vær så snill å gi meg et liv. Amen.

Grisejente

Malt huset. Ser ut som en omvendt dalmatiner.
Stikker i dusjen.

skinny bitches
/alle bilder fra tumblr

Spis litt a, jenter!Tumblr

http://jegerkulereenndeg.tumblr.com/ allesammen.

Har du tumblr?

kult av meg

Lenge leve barnsligheten

yo

jeg er gangster. som plukker blomster. ohyeahSweet dreams

Nå legger jeg meg. I min egen seng.
Er endelig hjemme fra Larvik, og selvom jeg liker meg der, er det alltid godt å komme hjem. Borte bra, men hjemme best, hva?Versace Bright Crystal

Definitivt min yndliksparfyme. Lukter så friskt!
Skal tydeligvis dufte av granateple, peoner og magnolia. Ikke at jeg vet hva peoner eller magnlia er....

Hvilken parfyme bruker du?

Gamla


Idag skulle jeg egentlig stå opp tidlig. Veldig tidlig.

Skulle nemlig spise frokost hos farmor og farfar. De står opp tidlig. De er pensjonister og gamle. Sånne folk står visst opp tidlig.
Rart.
Hvis jeg hadde vært pensjonist og gammel ville jeg hvertfall ha sovet til 10 hver dag.

Klarte ikke stå opp så tidlig. Sto opp 10, selvom jeg ikke enda er en gammel pensjonist.

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits