juli 2011Overskrift

Orker ikke blogge for tiden. Er ikke i humør til det. Blogger når jeg gidder.

SMASSSSSSSSSSSSSK

Bikini-shopping

Var på Nordbyen i Larvik i stad å kjøpe bikini, noe som virkelig var på tide! Har solt meg og badet i BH og gammel bikini-truse i hele sommer.,, FLINKAAAAQueen - Don't Stop Me Now


Queen - Don't Stop Me Now

Finfin sang, blir så glad av den!

i love summer

Idag har vært en fin dag. En slapp dag, med masse sol og bading. En fin, slapp sommerdag. Solhatt

Solhatt fra Topshop. Liker'n.

Sofies verden av Jostein Gaarder

Nå har jeg startet å lese "Sofies verden" av den norske forfatter og filosofilærer Jostein Gaarder.

Jeg er så sinnsykt nerd, lol.... Har nemlig lest boka to ganger før, men leser den igjen for å forberede meg til faget historie og filosofi. Boka dekker mye av det vi skal lære i faget til høsten. (Når jeg skulle skrive "lære", skrev jeg først "lere"... Halla dyskeksi..)

Har foressten lest ferdig psykologiboka, jeg er sååå flink!!!

Høne

Farmors utklippsbok

Når farmoren min var på min alder, lagde hun en utklippsbok med mange av de kjente filmstjernene, hvor hun klipte ut bilder av dem fra blader og skrev inn forskjellig fakta. Denne boka kalte hun "film-leksikon".
 Hun lagde den på slutten av 1950-tallet, og guuuud, som jeg elsker den 50-tallsstilen! Alt var så glamorøst: Håret skulle settes opp i fine krøller, leppene skulle være røde og huden så ren og blek som mulig med roserøde kinn. Klærne skulle ikke være for vågale, men likevel "pirrende". Midjen skulle tydelig frem i både skjørt og kjoler.

 Er så utrolig spennende å se gjennom denne boka og tenkte på hvordan man før i tiden oppdaterte seg på "kjendisverden". Her var det ikke noe som het internett, så når det skulle klippes og limes var det ikke noen ctrl+c og ctrl+v.

 

Da jeg først åpnet boka, var det skrevet ned mange band og artister som var populære den tid da

 

Videre i boka kom det utklipp av kjente filmstjerner, og jeg la spesielt merke til tre som har blitt kjente ikoner i dag: Audrey Hepburn, Grace Kelly og Elisabeth Taylor. 

Audrey Hepburn: 

 

Grace Kelly:

 

Elisabeth Taylor:Noen andre filmstjerner i denne boka er blant annet Ava Gardner, Ester Williams, Debbie Reynolds, Marlomn Brando, Jean Simmons, Fred Astaire, Gina Lollobrigida og June Allison. 

Liker du 50-tallet?

 

80's jacket

Fått en olajakke av pappa. Jeg liker'n.


Nøørd

Siden et av fagene jeg har valgt til høsten er psykologi, har jeg fått låne en bok av Laura ved navn "hva er psykologi?" for å være mest mulig forberedt. Boka er sinnsykt tung å lese, men jeg SKAL klare det (å halla, optimist)!

De andre valgfagene jeg skal ta i 2.klasse er historie og filosofi, sosiologi- og sosialantropologi, p-matte og tysk.
Samfunnfag<3 hehe

Nå tenker dere alle at jeg er dødsnerd som forbereder meg til skoleåret - i sommerferien. Skjønner dere godt om dere tenker sånn, hadde tenkt sånn sjæl om meg. Men tro meg, jeg er ikke nerd. Fikk 3,7 i snitt forrige semester.. Hehe ooops...!

Men i mine yngre dager, i 10. klasse, var jeg egentlig ganske nerd. Fikk nemlig 5,1 i snitt da. Gode tider, gode tider...
Skal nå prøve å bli like skoleflink som jeg var da! Så hei psykologibok, la oss bli bestevenner!!!!

Snakkes senere mine søte lesere, skal lese nå, ehehehehhehehe

Ny headerLagde ny header i stad, men vet ikke helt om jeg liker den eller ikke. Blir aldri fornøyd med ting. Er så perfeksjonist, noe som egentlig er ganske ironisk, siden jeg er så lat. Men når jeg først setter meg ned med ting, skal det bli perfekt! 

Men nok om det!
 

Tok noen bilder sammen med min søte søster på en falleferdig brygge i stad - i det grønne skjørtet. Virker som om jeg bare har ett klesplagg, nemlig det grønne skjørtet. Jeg har faktisk andre klesplagg enn det grønne skjørtet, jeg lover dere!!! Skal begynne å ta bilder med andre klær enn det grønne skjørtet!


... liker det grønne skjørtet, jeg.

Creds til søsta mi, Emely Otelia Langvatn-Elstad! Legg a til på facebook, hun er nemlig nesten like kul som meg!


fine bilder, hæææ? 
Oppdatering

Funnet mobilen min nå! Eller, mamma har funnet den, men gadd ikke si fra. Lol.

Ellers har jeg vært hjemme en tur og deretter kommet tilbake til Lysebo. Nå skal jeg spille et tysk kortspill med farmor, farfar og søstra mi :-)

Vi bLogges, ehehhe

Dypt savnet

Siden onsdags kveld, den 20.juli, har min svært elskede mobil vært borte. Min iPhone 4 hadde frem til da levd et flott liv med meg ved sin side, hvor den tilbrakte så og si all sin tid meg meg. Men for noen dager siden forsvant den. Jeg håper den aldri vil glemme meg. Jeg vil hvertfall aldri glemme den. Min kjære mobil er dypt savnet, og jeg vil så gjerne ha den tilbake. 

Dette flotte kommunikasjonsobjektet ble sist observert klokken 18.00 i øverste etasje i "Bua", en hytte, på det lille stedet Lysebo i Kvelde kommune, nær Larvik by. Den lå midt på gulvet ved siden av en rød trillekoffert. I 23.00-tiden samme kveld var den borte, og har siden da vært sporløst forsvunnet. 


 Det er med sorg i hjertet jeg sier at mobilen kan nå, fire dager etter forsvinningen, erklæres som fortapt. Som død.

Jeg savner deg, kjære mobil.
 Lever fortsatt i håpet om at vi en dag kan sees igjen. Om det så enten blir på denne jord, eller på et bedre sted.

Hvil i fred, vi sees

Marilyn Monroe

"A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe, and leaves before she is left."    
Marilyn Monroe

Marilyn Monroe, eller Norma Jean som hun egentlig het, var en utrolig smart og vakker kvinne, som dessverre døde alt for tidlig. Jeg har alltid sett opp til henne og hun er for meg, som mange andre, et stort forbilde.

Bare hvis dagens idealkvinne hadde sett ut slik som på 50-tallet....Angelica Blick

Fine Tine viste meg denne bloggen, og som hun trodde, eeelsker jeg den! Svenske Angelica Blick har en utrolig inspirerende stil, som hun viser frem i denne fantastiske bloggen. Se så vakre bilder! Blir så fasinert!


http://nyheter24.se/modette/angelicablick/ allesammen!

Hvis jeg hadde hatt penger, hadde jeg seriøst kjøpt slike klær! Jeg forguder stilen hennes, ahh!!
Sjokkert

Jeg er helt rystet over hva som skjedde på Utøya. Det er helt ufattelig. En mann utkledd i politiklær gikk rundt på denne lille øya og skøyt vilt rundt seg. Han drepte hvertfall 84 mennesker på øya, og tilsammen hvertfall 91. Disse menneskene på sommerleir var unge, og det er fult mulig at jeg kjente eller visste noe om noen av dem. Jeg vet at en nabo av meg var der...

Følelsen jeg har nå er vanskelig å forklare, men jeg har så en vond følelse inni meg, er så lei meg, føler virkelig med de menneskene som opplevde denne forferdelige tingen. Jeg er helt målløs. Helt sjokkert.

Bombinga i Oslo/skuddramaet på Utøya

Jeg har mista mobilen min, men jeg skal virkelig ikke klage, siden folk har det sykt mye verre enn meg akkurat nå. Som resten av Norges befolkning (og alle mine venner på Facebook...), har jeg fått med meg hva som har skjedd i Oslo sentrum og på Utøya, og fy faen, de omkommende og skadde har opplevd noe mye mer traumatisk enn å ha mista mobilen sin!!

Jeg er helt sjokkert over at slike hendelser kan skje i lille, uskyldige Norge! Jeg tenker bare på alle de stakkars menneskene som både døde av bomben(e) og de som ble skutt...

 

Håper virkelig at Norge kan skjerpe seg å gjøre sikkerheten i landet vårt bedre, slik at ting som nettopp dette ikke kan skje igjen!

Verdens kuleste ginger

Mens alle andre bryr seg om eksplosjonen i Oslo, tenkte jeg å blogge om ei rå ei. Nemlig Madeleine Martinsen! Hun er seriøst verdens kuleste ginger, og alle som ikke har møtt a, burde det!


Se på hu a!

(foressten, jeg bryr meg om det som har skjedd i Oslo. Har tweeta om det, såeeeh)
Fine bilder

Siden nettet på det gudforlatte stedet her unna all sivilisasjon, er sinnsykt dårlig, må jeg låne mammas pc. Det funker nemlig ikke på min pc, ikke spør meg hvorfor............ Men nok om det!
 På mammas pc har jeg funnet en del, ehm, interessante bilder av meg;

Det helt til venstre er fra julaften.. God jul liksom.

Fine bilder, hvaa?Lysebo

Har gått rundt i hele dag og sunget på "livet er så kjipt". Gir ingen mening, siden livet er virkelig ikke kjipt. Livet er veldig bra, faktisk!

Dro til et lite sted ved Larvik i dag; Lysebo, hvor familien min har hytte. Er utrolig koselig her, skikkelig feriested!
I tillegg til familien min, er også familien til Madeleine her, så det er ganske passe kult!!

 

 


Melissa aka Madeleines søster, Emely aka min søster, MEEEEEEEEEEG, MADELEINE


Madeleine er heks. True story


I tillegg til å ha bada, spilt kubb og vært på båttur, har vi bada enda meg og padla i kajakker. Padleturen var morsom, bortsett fra at vi ble spist opp av muterte insektselefanter................


Præækast aGlansbilder

Jeg elsker å ta stygge bilder av både meg selv og andre. Har samla noen slike bilder i et album på Facbook, så allesammen, se: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150182343069398.310841.649649397 

 

Dette er forsiden på albumet. Et bilde sier mer enn tusen ord, men det finnes 62 bilder i "glansbilder". 

Ehee, kult.
Farger håret

(skjer med at jeg alltid stikker ut tunga på bilder??! Lol, flaut)

Farger etterveksten. Er egentlig sånn ekkel kommuneblond, men farger håret mørkebrunt, siden det er så fint. Jepp.

Bruker hårfarga til Garnier Nutriesse, nr 5. Ikke at noen bryr seg.

wtf

Loca People - Sak Noel

 

En utrolig dårlig sang, men herregud, får den på hjernen. 
Hardt liv 

Rævva blogger

Jeg er så sykt dårlig blogger.
Hadde jentekveld med fem søte jenter i går; Laura, Tine, Madeleine, Mari og ehm Kristian, som er gutt, så sånn sett var det ikke jentekveld... Eller, jo, det var jentekveld, hehe.

Jeg tok ingen bilder eller noe. Omg, blogg-selvmord!!!

Men hvertfall; det var veldig koselig!

Smil. Men lol, ser helt skeiv ut i trynet. Brakk nesa i 2. klasse og knakk den aldri tilbake, så kan være derfor.

Kaffekopp

Fikk lyst på kaffe.

Hadde kjøpt ny pulverkaffe-boks, så det passa bra.


Har også besøk av noen søte jenter, men de ville ikke ha kaffe.

Så jeg bare:

Nå skal jeg drikke kaffekoppen min. Det blir godt.

Fokus butikksenter på Sørumsand hjertehjertehjerte

Besøkte Laura på jobb idag. Hun jobber på bokhjørnet på Sørumsand. Det var gøy.

Laura

Kozzz

Header

Halla folk!

Ville bare informere om at hele bloggen min suger, siden jeg skjønner meg ikke på html-koder. I tillegg suger headeren, siden jeg har brukt cameroid.com (<333) til å ta bildet. Skal kjøpe meg speilrefleks snart og ta fin, fin header... Jeg skal også lære meg det html-shitet! Jeg lover!!!

 

Lol, er så grisestygt, ser ut som jeg har cp eller noe i trynet... Måtte trossalt løpe å trykke på "ta bilde"-knappen, løpe tilbake, sette meg i vinduet OG pose på tre sekunder. Så du er unnskyld Signe. Jo tusen takk, det var bra!
Vingle Line Stensrud

Den søteste Vingla i hele verden er borte fra meg og kommer til å være borte kjempelenge! Savner hu kjempemasse, jeg!  

Håper du koser deg i Skottland, søta! Gleder meg til du kommer hjem igjen, DA skal vi spise mye kebab, da!!
 

Fant et kjempegammelt bilde av oss for å vise hvor søte vi er! (Og ja, jeg er hu til venstre. Var blond før)

hehe, allesammen, fine bilder av Line: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150233282384398.325897.649649397 


Aww, nå var jeg litt søt da!


Kul dag

Idag var jeg kul. I Lillestrøm. Sammen med to kule folk, Laura og Vilde.
Vi spiste på sushi-restaurant og gikk litt rundt i Lillestrøm. Veldig koselig å bare snakke om alt og ingenting med gode venner! Digger dere, jenter!

Sushi er godt, men ble ikke så mett. Er matvrak. Trenger mat, mat er viktig. Går å spiser litt nå, jeg.

Sånn! Da var jeg tilbake! Fant ikke noe mat, det var teit.

 

Brygger er morsomt! Gikk også rundt omkring i gater, men er ikke så interessant å ta bilder av hus, så droppa det, jeg!

Liker fortsatt å leve fortiden foressten, alt er så bra!!!

Nervøs

Ifølge "mood dectector"-appen på mobilen min er jeg nervøs.

Lurer på hvorfor, ehehehehhehehe

Waiting for the perfect man

(weheart.com)

 

haha lolPå vift

Siden Vilde og Charlotte lå å sov da jeg vokna, sto jeg opp, dusja og fiksa meg.

Da jeg hadde gjort disse tingene, hadde pusene fortsatt ikke stått opp, så jeg bestemte meg for å ta et par fine bilder av meg selv.

Desverre ble ikke bildene noe fine, og det ble i tillegg veldig kjedelig å stå å ta bilde av trynet mitt...

Så jeg gikk ut av rommet (hei tyggispapir som ligger på gulvet. Du er flink til å støvsuge, Signe)... 

... opp trappa..

 

.. og videre opp. Trappa er litt teit skjønner dere.

Da jeg etter langt om lenge og lengre enn langt var oppe, var jeg sliten.

Etter den slitsomme trappeferden gikk jeg inn på kjøkkenet og skrudde på ovnen. 

Så gikk jeg inn i stua.... 

.. og skrev en lapp til C og V.

Deretter gikk jeg ut. 

Tok så et bilde av den kule bilen til stefaren min, siden den er så kul (bortsatt fra at den er hvit da, svart hadde vært finere)

Plutselig fant jeg en hest. Jeg valgte å kalle den Pontus Pilatus.

Pontus Pilatus er en kjernekar av en hest. 

Dro på en liten ridetur.

Kom så på at jeg ikke liker hester. 

Etter å ha forlatt P. P, hørte jeg noen naboer. Da ble jeg flau, siden jeg akkurat hadde stått å tatt bilde av meg selv med den bamse-hest. Så da gjemte jeg meg.

Alt jeg så var dette gjerdet. Føltes ut som om jeg var i fengsel.

Tenkte at det å være i fengsel må være trist. 

Bestemte meg så for å gå inn igjen. Fengselslivet var visst ikke noe for meg...

Det å blogge

Først og fremst: Jeg elsker å omtale blogger som "bLoooggeeer", siden alle de zøte fjortissbloggerne sier alltid "heii bLoggeeen!", altså med tykk "L" og lange vokaler, i videoblogger...

Men så til overskriften: Det å blogge (bLooggee, hehe). Jeg synes det er ganske vanskelig å vite hvordan jeg skal skrive når jeg skriver et innlegg til bloggen. Jeg vet ikke hvem jeg skal henvende meg til når det gjelder språk og bloggemne.
Når jeg snakker til forskjellige mennesker, er både språket og samtaleemne forskjellig etter hvem jeg snakker til. Når jeg er med venner oppfører jeg meg annderledes enn når jeg er med mamma (hei mamma!) eller ukjente. Og siden både venner, mamma og ukjente folk leser bloggen min, vet jeg ikke helt hvordan jeg skal skrive...

Kommer nok til å ende opp med å "snakke" sånn jeg er med vennene mine, så sorry for "ufint" språk mamma. Glad i deg!!

Jukeboks på NRK

Koser meg med Vilde og Charlotte med jukeboks på NRK, mens vi ser på interessante sex-stillinger i kama sutra-appen på mobilen!

Perfekt lørdagsnatt

 

Vilde har tatt av seg sminken nå, så måtte ta et eldgammalt bilde (sånn noen timer gammelt, æmmææægæææææshh)

Koz, klemz og mange nusser fra alle universets tre kuleste bitchees

Bra liv!

Er veldig glad for tiden og alt føles rett og slett perfekt!

Smil

Bikinibilde av meg

Sitter ute i sola og soler meg og tenkte derfor jeg kunne legge ut et bilde av meg selv i bikini.

..KØDDAA!!! Vil ikke legge ut bilde av meg selv i bikini rett og slett for å spare verden fra min fantastiske kropp. Vet ikke hva som hadde skjedd om omverden hadde sett meg i bikini.. Hadde sikkert blitt den nye Paris Hilton OG Voe. Skal gjøre mitt beste for å spare jordas befolkning for slike mennesker, så ingen bikini-bilder av meg, gitt!

Sånn, dagens gode gjerning: redde verden fra undergang.

Foressten! Jeg har ikke bikini.

Bilde fra forrige gang jeg solte meg. Kjeda meg og tok druer på piersing-kulene. Det var kult av meg. Jeg er litt sånn kul.

Stockholm juni/juli '11

I tre uker har jeg jobbet i Sveriges hovedstad, Stockholm og kom endelig hjem igjen idag! Deilig!
Jeg har jobbet hver dag fra 08.00-17.00, så jeg er passe sliten, ja! Jobba trossalt èn time mer enn Dolly Parton!

 

I tillegg til å ha jobba, har jeg shoppa en del, smil. Sier bare lønnsforskudd på 5000,- !

 


Stefaren min, så kul som han er, dro meg med på forskjellige restauranter og spiste god mat!!
(shaait, ble ganske sulten av å se på de bildene...)

Ellers har jeg sett en del på tv. Megakult.

Stockholm er en fantastisk by jeg virkelig anbefaler alle å dra til! Jeg elsker alt ved den! Bygningene, parkene, bydelene, shoppingmulighetene, gatene.. Ahh, kan virkelig tenke meg å flytte dit en gang!


Utsikt fra sjefskontoret til stefar over vannet. 
Tatt i Hammarby sjöstad, den bydelen leiligheten vår er i 


Kooozzz

!!!!!!!!

Nå hadde jeg akkurat skrevet et fantastisk blogginnlegg med masse bilder på blogg.no-applikasjonen for iPhone. Plutselig bare er det ingenting der lengre, ingen tekst, ingen bilder! Alt bare.. forsvant!

FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø! FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø! FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø! FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø!  FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø! FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø!FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø! FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø! FUUUU, din rosa, taper-app! Gå å dø!

 


Blir litt oppgitt da. Ja, mhm

Arlanda flyplass

Nå sitter jeg i loungene på Arlanda flyplass i Sverige og skal snart ta flyet hjem. Siden stefaren min reiser så mye med fly har han sånn svart kort, sånn at han kan benytte loungene på flyplasser. Siden jeg reiser med han, får jeg bli med. Så det er ganske passe kult!! Føler meg så rik og velstående når jeg her og spiser den gratise maten. Lol.

Gleder meg til jeg kommer hjem, blir deeeilig!!

Nuss, nuss, nuss bLoggen

cameroid.com "photoshoot"

Siden Vilde Moltu Haaby, en dødsteit person, alltid klager på at jeg bruker cameroid.com for å ta bilder, tenkte jeg å legge ut en hel shoot (vel, shoot og shoot), ehee. 


ENJOY (spesielt Vildesøtizzzzzzzz):
Kult!

Jeg bruker faktisk ikke cameroid såå mye da. Har bare en mappe på 370 bilder på Facebook og ca 1/4 av profilbildene mine er tatt på den fantastiske webcam-siden (<333) ....  Heh, oops, okeida, bruker den kanskje litt for mye... 

 

.. og Vildepus er foressten ikke teit, hun er pus!!!
xxxxxxxxxx


 

Lunsj liksooom

Siden leiligheten er så nærme jobben, går jeg alltid hjem i lunsjen. Så da vet dere det!

Nå kan jeg skrive om hva jeg ha gjort så langt på jobben idag, men siden jeg dør bare av tanken om hvor kjedelig det er, sparer jeg dere for det!Slenger med et bilde av det kule kortet jeg må ha på meg på jobben for å gjøre inlegget fint. Tommel opp for det!


Dette jeg kommer til å skrive nå er også kjedelig, så slutt å les nå om du vil, hehe. De tre ukene jeg har vært her har jeg bare overlevd på knekkebrød og pålegg, og selvom jeg tjener ganske mye og kan kjøpe meg digg mat hver dag, sparer jeg penger til sko... Ja, så da vet dere det også!!

Nå skal jeg spise knekkebrødet mitt, vi blogges (haha, lol)!

 

Morgenfugl

Heey tapere som leser bloggen min!! Eheeh, neida! Kalte dere kule i går, så jeg får vel holde på det!

Grunnen til at jeg er våken nå, er at jeg skal på jobb. Har nemlig sommerjobb på jobben til stefaren min - i Stockholm. Bedriften, eller hva jeg skal kalle det, heter Nets og driver med betalingsterminaler, altså sånne man bruker når man betaler med kort i butikken. Jättecool! 
Jeg har pendlet mellom Stockholm og Sørumsand i 3 uker nå, og i dag er siste dag på jobb!! Gleder meg til å komme hjem!!!

Hvordan er været i Norge? Her regner det..!!!

See yaah!!

lesertallet første dag med blogging


Fra siden jeg starta å blogge i 18, 19-tiden idag og frem til nå, har 118 mennesker klikket seg inn på bloggen min! Er ikke det ganske mange a? Jeg synes hvertfall det! Kjempemojjo at så mange har vært inne på en side JEG har skrevet masse (vel, er ikke såå masse enda) piss på! 
Blir nesten litt rørt, jeg! 

DERE ER KULE, FOLKENS!!!!!!!!!!
må ha

Jeffrey Campbell  - Lita shoes

Nelly shoes

 

Alexander Wang - Rocco Duffle
 

Åååhh, elsker sko og vesker! Disse tingene SKAL jeg kjøpe meg når jeg får penger!! smiiiiiiiiiil

 

 ............Æsj ass, nå føler jeg meg som en sånn "typisk" blogger, eww, ekkelt..
Ha det a!

stygg blogg

Herregud, jeg sliter heftig mye med html-kodene for å fikse designet...  Så jeg beklager så meget for fucka blogg! Håper De har meg unnskyldt!

smil fra megSigne

Siden jeg er så kul, må jeg neste fortelle litt om hvem jeg er! Jeg kan også velge å forbli mystisk, men som sagt er jeg så kul at jeg nesten må fortelle om meg. 

Jeg heter Signe, som sikkert ingen har skjønt... Bor på Sørumsand i Sørum kommune i Akershus. Er 16 år, født sent, sent i året 1994.  Ser ikke på meg selv som en "typisk" blogger som legger ut om dagen min og poster outfit-bilder og lager spørsmålsrunder. Hvis jeg skulle beskrive meg selv med et ord, ville jeg sagt sær. 


bare for å understreke sær-heten min: et bilde sier mer enn tusen ord, eheheh

 

Ellers liker jeg å ha på meg klær og drikke kaffe. Twitter er også kult.


her har jeg på meg klær


kaffe<3
Prææækast!
Kødda: Nuss, nuss bloooggen, vi bloggeeees, sötingeer ;* 


Halla!

Okei, jeg har lagd meg blogg. En blogg. Der man skriver ting... Kult!

Vi, ehm, blogges?

 

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits