februar 2012Helgens festligheter

Mamma, hvis du leser dette, ikke se videre. 

Følgende bilder er fra helgen, hvor jeg på fredag feiret 17'års-bursdagen min (ja, jeg vet. Jeg hadde bursdag for to måneder siden, men var en fin unnskyldning til å ha fest) og på lørdag feiret Jørgens store 18'års-dag. Dette var en dritbra helg, og jeg hater det fakum at det er skole igjen i morgen. Har forresten klipt pannelugg og tatt ut extensions. Jeg ser ut som en mann. Bursdagen var kjempekoselig, og jeg tilbrakte denne dagen sammen med mange flotte jenter! 

På lørdag var jeg i skogen for å feire Jørgen. Det var kaldt, men dritgøy! Har forresten stjålet noen bilder av andre mennesker, siden jeg er så rævva til å ta bilder sjæl. 

En hilsen til en død dud

Gratulerer så mye med 45'års-dagen, Kurt Cobain. Du er best. Hvil i fred. 

Tiltak

Da jeg i stad satt alene i sofaen på rommet mitt og stirret løst ut i luften mens jeg filosoferte over viktige ting her i livet, traff det meg plutselig at jeg ikke engang ser meningen med livet, og kan derfor ikke komme på noen viktige ting i det. Siden hva skal vi fokusere på i dette såkalte "livet"? Hva er meningen?
Jeg trenger virkelig mening i livet mitt. 

Livfortvilet og engstelig henvendte jeg meg til vår tids fremste sosiale media, Facebook, som også kan omtales som livet mitt. Her søkte jeg på "mening", og gjett hva jeg fant? Mange meninger. Tror de fleste var fra asiatiske land, og det var synd, siden jeg kan ikke asiatiske språk. Jeg kan heller ikke engelsk, så meningene fra USA og Australia hjalp lite.

Jeg kan heller ikke norsk. Selv om jeg ikke kan språket deres, sendte jeg en venneforspørsel og sitter spent i senga (har flytta meg fra sofaen til senga) og venter på at de skal godta. Siden hallo, ingen kan da motså meg?


Dette er profilbildet jeg har på Facebook. Jeg prøver å se søt ut. Trutemunn minner om kyssing og dermed sex. Jeg håper indelig at de jeg sendte venneforspørsel til er gutter. Som sagt kan hverken asiatiske språk, engelsk eller norsk, så det er litt vanskelig å tolke kjønn ut i fra navn. 

Jeg får bare vente. 

 

Viktige ting her i livet

Kom ikke på noe. 

Hipstershit du ikke kan forstå


Bendik - Igjen
 

Under klærne er jeg naken

Trist

Sitter nå på toget hjem fra Oslo, hvor jeg har lekt kulturell freak sammen med Anna og Vilde. Siden jeg ikke hadde med kamera, tok jeg ingen bilder av oss deilige jenter, så det var synd. For å ikke dø av sorg over at jeg ikke legger ut bilder av oss, kan dere gå gjennom alle bildene våre, altså Signe Kristin Langvatn-Elstad, Vilde Moltu Haaby og Anna Müller-Nilssen på Facebook. Legg spesielt merke til hvor brun Anna var på det eldste profilbildet hennes.

Lenge leve livet.

Definisjonen på kulhet

Vilde

Vilde er ei fin ei med et fint rom. 


Hun er kul, hun!

Valentine's Day 2012

Ja, jeg vet. Valentinesdagen var i går, men jeg vet at dere lurer på hvem jeg tilbrakte hele verdens kjærlighetsdagen med. Og det skal jeg faen meg fortelle dere. 

Jeg tilbrakte 14.02 helt alene. På rommet mitt. Heldigvis er dette et ganske bra selvskap, i og med at jeg trives ekstremt godt i mitt egent nærvær. Når jeg er med meg selv, kan jeg gjøre, si og oppføre meg som jeg vil, uten å ta hensyn til andre mennesker. Elsker det. Elsker meg. 
 Selv om jeg tross alt elsker meg selv såpass høyt, er det tydeligvis ingen andre som gjør det. Jeg fikk ingen hilsner. Jeg gjentar, denne gangen med store bokstaver sånn at dere skal forstå min frustrasjon: INGEN.  Jeg som til og med sendte ut mange brev - med anomyn avsender, så klart. Og ikke at jeg kjenner de jeg sendte til. Puttet noen søte kjærlighetsbrev i noen skap på skolen. Håper de som fikk dem ble glade.
Men uansett. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke alle sendte meg kjærlighetsbrev? Jeg er jo så jævla elskbar. 


Nei, jeg er ikke bitter, takk som lurer. 

Eh jo, jeg er kjempebitter. Jeg var faktisk så bitter at jeg måtte sende meg selv en egen hilsen. Noen måtte jo vise sin kjærlighet til meg. Det ble en superhit på romerikets blad sine hjemmesider, og jeg anbefaler dere alle til lese den søteste hilsenen jeg noensinne har fått ved å trykke på linken.

Jeg. Er. Så. Sinnssykt. Kul. 

 

Hvis dere elsker meg, vennligst legg igjen en beskjed i kommentarfeltet. 

Bilderedigeringens store underverker

Etter redigering:

Se hvor vakker man kan bli etter litt redigering a, folkens!!

På bildet over prøvde jeg å få en ganske naturlig look, for at det skulle se ekte ut, som dere sikkert ser. Jeg har blant annet gjort huden litt brunere, øynene litt grønnere på iris og litt hvitere på det hvite på øyet. Jeg har også gitt leppene litt mer farge, fremhevet både maskaraen og øyenbrynene, og tatt noen striper i håret. 

 Programmet jeg brukte var picnik.com.

 

Før: 

ÆMMAGÆSH

Etter en av de daglige gjennomseelsende av bloggen min (http://gudsigne.blogg.no/, om noen lurer), fant jeg ut at det er superlenge siden jeg sist la ut et bilde av meg selv. Siden liksom, grunnen til at dere leser bloggen min, er vel for å se mange bilder av meg??? Så sorriii lixx, skal skjerpe meg skikkelig liksom. Hjerte, hjerte, hjerte.

Starter allerede med å legge ut noen deilige bilder av meg selv, for å nøytralisere bloggen et sted mellom naturbilder og alt for mange bilder av meg selv.  

SÅNN. Bare hyggelig, godtfolk!
At bildene er galme gjør vel ingenting? Siden hallo, jeg er jo meg uansett! Igjen: hjerte, hjerte, hjerte. 

Blå mandag

Denne mandagen var bokstaveliglig talt blå. Bildene over er vel egentlig fra i går, men om jeg husker rett var det en sånn dag i dag også. Jeg legger også ut bildene for å skryte over den fine utsikten jeg har fra rommet mitt. 

Livet og døden

Ved å ha skrevet hele to blogginnlegg har jeg bevist at jeg ikke atter en gang har dævva. Spørsmålet er om dere lever? 

Ja eller nei, lever dere? Dette innlegget er med andre ord et dårlig forsøk på å få kommentarer. Dere kan gjerne også kommentere andre innlegg, hvis ikke blir jeg nødt til å gjøre det sjæl. Jeg har kommentert mine egne innlegg før og kan gjøre det igjen likkkksom.

Et sted langt, langt borte

På et sted langt, langt borte unna all sivilisasjon og uten innlagt vann tilbrakte jeg sammen med Laura og Martine en kveld, en natt og en morgen. Dette stedet var en hytte. 


Dette er hytta. Den er grå med røde karmer rundt vinduene. Dette skriver jeg til dere som er blinde og ikke kan se bildet, så vet dere det. Bare hyggelig. 

Hytta, den grå med røde karmer, er Martine sin som foressten har også har blogg. http://valte.blogg.no/  http://valte.blogg.no/  http://valte.blogg.no/. Jeg anbefaler dere alle å gå inn på bloggen hennes. Helst tre ganger, siden jeg reklamerte for bloggen med tre linker. 

Laura har ikke blogg. Hun er ikke kul nok, skjønner dere. Men det går bra. 

For å få dette blogginnlegget fint, tenkte jeg å finne noen bilder av oss tre vakre mennesker og legge de ut. Etter å ha lett gjennom bildene fant jeg ut at vi ikke var så vakre på bildene jeg hadde tatt. Det var synd. 

Når vi dro fra hytta var det sol. Sola er vakker, og nå ble blogginnlegget fint. 

Hvis noen lurte på hva vi gjorde på hytteturen, kan dere bare lure videre. Men èn ting kan jeg fortelle dere: vi overlevde en kveld, en natt og en morgen på et sted langt, langt borte. 

JEG HAR VISST EN BLOGG... Den er gudsigne.blogg.no, om noen lurer. 

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits