HverdagHelgens festligheter

Mamma, hvis du leser dette, ikke se videre. 

Følgende bilder er fra helgen, hvor jeg på fredag feiret 17'års-bursdagen min (ja, jeg vet. Jeg hadde bursdag for to måneder siden, men var en fin unnskyldning til å ha fest) og på lørdag feiret Jørgens store 18'års-dag. Dette var en dritbra helg, og jeg hater det fakum at det er skole igjen i morgen. Har forresten klipt pannelugg og tatt ut extensions. Jeg ser ut som en mann. Bursdagen var kjempekoselig, og jeg tilbrakte denne dagen sammen med mange flotte jenter! 

På lørdag var jeg i skogen for å feire Jørgen. Det var kaldt, men dritgøy! Har forresten stjålet noen bilder av andre mennesker, siden jeg er så rævva til å ta bilder sjæl. 

Vilde

Vilde er ei fin ei med et fint rom. 


Hun er kul, hun!

Blå mandag

Denne mandagen var bokstaveliglig talt blå. Bildene over er vel egentlig fra i går, men om jeg husker rett var det en sånn dag i dag også. Jeg legger også ut bildene for å skryte over den fine utsikten jeg har fra rommet mitt. 

Et sted langt, langt borte

På et sted langt, langt borte unna all sivilisasjon og uten innlagt vann tilbrakte jeg sammen med Laura og Martine en kveld, en natt og en morgen. Dette stedet var en hytte. 


Dette er hytta. Den er grå med røde karmer rundt vinduene. Dette skriver jeg til dere som er blinde og ikke kan se bildet, så vet dere det. Bare hyggelig. 

Hytta, den grå med røde karmer, er Martine sin som foressten har også har blogg. http://valte.blogg.no/  http://valte.blogg.no/  http://valte.blogg.no/. Jeg anbefaler dere alle å gå inn på bloggen hennes. Helst tre ganger, siden jeg reklamerte for bloggen med tre linker. 

Laura har ikke blogg. Hun er ikke kul nok, skjønner dere. Men det går bra. 

For å få dette blogginnlegget fint, tenkte jeg å finne noen bilder av oss tre vakre mennesker og legge de ut. Etter å ha lett gjennom bildene fant jeg ut at vi ikke var så vakre på bildene jeg hadde tatt. Det var synd. 

Når vi dro fra hytta var det sol. Sola er vakker, og nå ble blogginnlegget fint. 

Hvis noen lurte på hva vi gjorde på hytteturen, kan dere bare lure videre. Men èn ting kan jeg fortelle dere: vi overlevde en kveld, en natt og en morgen på et sted langt, langt borte. 

Dæv

For noen minutter siden kom jeg hjem fra skolen, hvor jeg i hele dag har vært med på årsmøte for elevrådet. Det eneste jeg gjorde var å sitte stille fra 09.00 - 16.30 og høre på mennesker snakke. Det var gøy. Rettelse: Nei, det var ikke gøy. Ikke bare fordi det til tider ble ganske kjedelig, men også fordi jeg har hatt hodepine i hele dag.. Hardt liv, dere. 

Det positive var at vi spiste pizza og at jeg ble leder for kosekomiteen på skolen. En annen positiv ting (shit, så positiv jeg er) var at jeg slapp de vanlige skoletimene idag. Det vil si: JEG SLAPP Å GJØRE HISTORIELEKSENE! 


Nå venter sosiologi og sosialantropologi-boka og fremføringøving.


Sånn ser boka ut. Tenkte dere lurte. 

NÆMMEN

Gulvet mitt har blitt så ryddig at jeg kan ligge på det å ta deilige bilder av meg selv. Som disse:


Kult, hva? Et ryddig rom, betyr at jeg endelig kan fungere igjen. Siden jeg har ryddig rom igjen, kommer jeg til å spamme bloggen med masse, masse innlegg. Derfor håper jeg for Guds skyld at dere er innom ofte! 

Forresten! Mens rommet mitt har vært rotete har jeg vært på både kino og ute å spist med jentene, noe som hadde vært yppelig blogg-materiale. Men siden jeg ikke fungerte på den tiden (altså: rommet mitt var rotete), tok jeg ingen bilder av hendelsene. Det var synd. Begyn å grin, vær så snill a. 

Hurra for meg

17 år i dag, den 30. desember.
Det suger å ha bursdag så seint, tro meg. 1 år igjen til jeg blir 18. Kos. 

Spøkelser

Akkurat nå befinner jeg meg hos Laura. Her spøker det.
Spøkelsene som spøker i dette huset er svært aggresive.  

Her sloss Laura mot en mannskikkelse som vi har valgt å kalle Robert. 

JEG HAR MYE Å GJØRE

Som alle bloggere, har jeg et fult program hver eneste dag. Alt i fra shoppingturer til cafebesøk og autografskrivning og bloggfester. I dag har jeg for eksempel vært veldig travel med å sove. Jeg har også sett på tv en stund. Det var veldig gøy. Etter å ha sett på tv i et par tiår bestemte jeg meg for å dusje. Eller har jeg sittet velidig mye stille og stirret i veggen. Det er også veldig gøy. Senere i kveld skal jeg nok se enda mer på tven, stirre enda mer i veggen og kanskje klippe neglene mine.


Jeg har det bra. Takk som spør. 

Jeg vurderer å få meg et liv snart. Jeg har ikke sett venner på gud vet hvor lenge, og begynner å bli passe emo nå.  Jeg var faktisk i familieselvskap i Larvik igår, og der var det mennesker. Tro det eller ei. 

 Kusine Emma og søster Lotte

Kusine Hannah

Søster Marte


Marte, søster Emely og farfar


Min maskuline stefar, hehee

Oldemor og Lotte


Tilslutt et glansbilde av min kjære mor <3

Ja, jeg vet. Ingen bilder av meg. Så trist. 

God natt, godtfolk!


Med denne søte kattepusen som vi enda ikke har gitt noen navn (den ene søstra insisterer enda på å kalle den Sirikit. DYSTRE SKJEBNE!) , sier jeg natta til dere som søtinger som leser dette. Eww. 

Håper dere alle har hatt en fin jul, der dere har spist dere feite på masse god julemat, og at dere har fått masse sokker og ullundertøy i gave av nære og fjerne slektninger og venner (det har hvertfall jeg!). 
Siden klokken har passert midnatt, er det nå, den 25.12 bare fem dager til bursdagen min. Siden ja, jeg har faktisk bursdag såpass sent på året - den 30.12.. Medlidenhet, takk! Som en trøst får jeg forhåpentligvis enda fler sokker og ullundertøy i gaver til da. Woop, woop. 

SJALABAIS, folk. Nå skal jeg lese en bok. 

Positive ting med jula
Gaver!

Jeg liker også maten, men den har store ulemper med at man blir feit og stygg og dør av overvekt. 
Gavene derimot; bare fordeler! 

Hjemmealene-party

I dag skjedde det veldig mye.

Jeg var på skolen, kom hjem, spiste, før jeg plutselig ble alene hjemme. Da spiste jeg enda mer. Jeg så også på tv.

Dagens høydepunkt var vel når jeg oppdaterte profilbildet mitt på Facebook. Dette skjedde også når jeg var alene hjemme.
Bildet fikk stor oppmerksomhet, hele 1 like og 1 kommentar - av min eneste venn, Laura Nystuen. 

Konklusjon: Jeg burde få meg flere venner. 

Tatt av livet

I helgen har jeg vært litt opptatt med det derre livet, og har derfor ikke hatt tid til å blogge. Håper dere ikke har dødd uten bloggina mi. 

På fredag var jeg på julebord med jentene, noe som var kjempekoselig! Vi spiste julemat, så på idol og spiste enda mer. Resten av kvelden gikk til å snakke om pupper og bh-størrelser. 


Mille, Catharina, Laura, Tine, Marie, Martine, Line og meg.
Siden Tine tok bildet, måtte jeg bruke Paint til å klippe henne inn. Line hadde igjen øynene sine, så da måtte jeg igjen bruke det avanserte redigeringsprogrammet til å tegne inn øyner på henne.   

 

På lørdag var jeg på fest på Frogner, hos selveste Jørgen Nilsen med mange andre kule menneskeskapninger! Der ble det desverre ikke tatt noen bilder, så det var veldig synd. 


Til slutt: En liten hilsen til vår øyneløse venn. 

Elsker dere <3 Love you! NUSS NUSS

Migrene

En intens hodepine som starter i tinningen og sprer seg gjennom hele hodet, ned i nakken og voldtar de stive musklene mine i skulder- og nakkepartiet. Lys og lyd virker hundre ganger sterkere, og treffer øynene og ørene mine som torden og lyn på en fuktig sommerdag.
 Jeg er svimmel og kvalm, og hele kroppen min virker som om den er i mot meg. Jeg skjelver og får feber.

Etterhvert kommer også kriblingene. Ikke sånne kriblinger man får når man gleder seg til noe og får sommerfugler i magen. Men en ubehagelig kribling som lammer og tærer på kroppen min.
 Den starter alltid i høyrehånda og sprer seg videre på den høyre siden av kroppen. Etter en stund kjenner jeg også denne lammelsen i munnen og jeg klarer ikke lenger å snakke.
 Lyset som treffer øynene mine flerrer og virker hypnotiserende. Jeg blir uvel og migrenen jeg har nå tærer på hele meg. Jeg dør av smerte. 

I dag måtte jeg hjem fra skolen med migrene. 

 

Matteprøve i morra

Baderomsparty for meg sjæl

Sitter i skrivende stund på det nyopppussede badet i huset vårt og hører på musikk.
Tard?

Joa, litt tard. Men jeg har faktisk en grunn til å sitte på rommet der man egentlig bæsjer, tisser og dusjer på. Vi har nemlig fått tilkobet en iPhone dockingstasjon til noen dritfete høyttale - i taket på nettopp badet. Blir sykt bra lyd, både på grunn av høyttalerne og akkustikken på badetrommet. Livet <3

Badet er ikke helt ferdig enda, så jeg kan ikke bæsje, tisse eller dusje her helt, helt enda. Da må det i så fall bli uten en dør. Og det vil jeg ikke.Nå skal jeg øve til prøve (lol, ja, særlig) 

Ny hobby

I det siste har jeg ikke blogget. "Hvorfor?" tenker dere med nysjerrig undring og et snev av vedmod. Og jeg svarer dere, mine kjære lesere: "Det har vært helg". Videre skal jeg fortelle dere hva jeg har gjort i helgen og hvorfor jeg ikke har fått tid til min kjære, stygge lille bLogg. I neste avsnitt starter jeg. 

Fra fredag ettermiddag til søndags kveld har jeg gjort ekstremt mye ("MEN HVA HAR DU GJORT, SIGNE?? HVA?" Hyler dere ut i full fortvilelse og venter spent på svar fra Gud). (Jeg, Gud-Signe trekker pusten og starter å fortelle:) Jeg har vært svært aktiv med praktisering av en ny hobby. (*stillhet*)

.. Blokkfløytespilling. Spilling av en blokkfløyte.

Jeg kaller insturmentet mitt for "Blokkfløyta". Til dere som lurer, så har jeg ikke døpt den og jeg velger å gi den en antikristen oppdragelse. Grunnen til dette kan dere filosofere dere frem til.

Dere applauderer og jeg bukker dypt og høytidelig. 

 

Kødda! Har festa vilt hele hælja. Hæla i taket, woop woop.

Kødda igjen.

Kødda. 

Opptatt

Sorry for at jeg ikke har blogget idag dere puser, men jeg øver til psykologiprøve. Egentlig starta jeg å øve rundt 21.30, men har vært veldig opptatt å ta sexy bilder av meg selv. Sier bare rawrr.


Her nøys jeg. So hardcore! 

Men ha det a, skal lese om Freud-, Erikson- og Mahlersøtnosene. 

Litt om livet

Siden det virker som om jeg ikke har noe å gjøre på fritiden, skal jeg for en gangs skyld blogge om hverdagen min. 
Idag var jeg med søtepusen Vilde hjem og spiste sushi og drakk kaffe. 
Digger hu jenta der altså! Hun burde også bli kjendis altså, så når jeg blir verdenshersker ogsånt, skal jeg utnevne henne til profet. 

Etter det møtte jeg Line i Lillestrøm. Vi tok buss og tog. 


Er man blogger, så er man blogger. Det å ta bilde av maten sin er et must. Sånn er det bare. 

Sushien er fra en restaurant i Lillestrøm jeg alltid glemmer navnet på. Bygningen er rød. 
Sakura.  

Sjokk

Er med Laura da. Sjokkerende?

Hadde lyst til å skrive noe

Hei, slaver!

Jeg kjeder meg.

Har psykologi, men vi øver til prøve. Jeg orker ikke å øve til prøve, siden det er ganske slitsomt. Livet er generelt ganske slitsomt, det tar på å leve. Sikkert derfor vi sover - for å lade opp batteriene, fylle på bensin på bilen, sette ny lyspære i lampa. 

Men. Jeg har ikke sovet så mye i det siste. Jeg er en tom lyspære. Det er slitsomt å leve.
Snakker om slitsomt, skal ha gym nå. Åh, Jesus, Kristus og Maria, jeg er sliten og vil hjem. Spar meg fra undergang, jeg vil ikke dø. Jeg vil sove. 

Bare for å klage litt

Jeg har blitt så skolelei, hverken orker eller gidder å engasjere meg for å delta i timene eller gjøre lekser. I morgen har jeg skriveøkt i norsk, hvor jeg må ha forberedt meg til i første økt. Til andre økt må jeg ha levert en innleveringsoppgave i politikk og menneskerettigheter, og jeg har ikke engang startet. I tredje økt skal jeg ha en prøve i historie og filosofi, og til siste økt må jeg ha rettet tyskprøven min og ha gjort noen oppgaver. Jeg sliter.

Og dette er en fredag, dere. Skal ikke fredag være noe positivt?

Er litt emo da. Kutt, kutt

 

Guten Tag


Skal ha tyskprøve i morra. Som om vi ikke har nok prøver for tiden.. Fml

Når man gjør alt annet enn å øve til prøve

Seriøst. Jeg klarer ikke å øve til prøve. 

 Da jeg i stad skulle øve, fant jeg ut at jeg skulle alt mulig rart annet enn å øve til prøven jeg skal ha i morra. Før dette klarte jeg faktisk å lese hele to sider! Imponert.
Den første siden jeg leste, var bare halve fylt med tekst, og den andre siden var dekket av et bilde. Så sånn egentlig så leste jeg bare en halv side. Fikk med meg at antikken varte fra ca 700 f.kr til 500 e.Kr, så jeg kan hvertfall bittelitt da. Ikke så imponert lenger.

Etter dette fløy jeg til månen og spise litt ost med månemannen, før jeg svevde ned igjen og telte hvor mange hoder jeg har. Jeg kom frem til den konklusjon at jeg bare har ett hode. Så om jeg ikke lærer noe historieshit idag, har jeg hvertfall lært litt anatomi. Nei faen, anatomi er det inni kroppen eller noe, og det kan jeg ikke. Har ikke realfag.

... Så da har jeg visst ikke lært annet enn at antikken varte fra 700 f.kr - 500 e.kr da.


Jeg har hull i kneet (og er deformert i trynet. Hva faen skjer med det a? Lol)

Historieprøveøving på g

I morgen klokken 08.10 skal jeg ha historieprøve om romere og grekere i Antikken. Kapittlet i boka er ikke så stort, men jeg er så sykt umotivert, sliten, slapp og trøtt, så det å øve nå blir jævlig.
Kommer til å sovne under øvinga.
Eller dø. 

Hardt liv. 

Stakar meg! Medlidenhet, takk. 

(og hvis noen lurer: jeg går ikke med hettegenser til vanlig, men hadde gym i siste time, sååeh. Eheh. Da vet dere det, tuppelurer av noen søtinger. Lol, eww)

Ha det a, sees i himmelen. 

 

Det derre livet

Livet, dere. Det har tatt meg og jeg har i det siste vært opptatt med det. Det er gøy å leve. Hva jeg har gjort i det siste, får dere ikke vite siden jeg er så mystisk og hemmelighetsfull. Jeg er litt sånn vampyr minus den suge-blod-delen. Får i meg næring ved å spise mat, skjønner dere.  

 Fra nå av, altså denne søndagen, har jeg ikke så mye å gjøre, og jeg har dermed tid til bLoggen min så dere blir glade.  Hehe. Amen. 


Her er jeg pen. Dere er også pene. Allesammen er pene - på hver sin måte, vi er alle unike! Husk det! Lol, jk, det finnes sykt mange støgge folk, deriblandt jeg. 

Hva faen

På vei til Osloo

Nå sitter jeg på toget på vei til Oslo. Der skal jeg sammen med den søte klassen min dra på theater og se et stykke om en eller annen fransk kjærring som levde en eller annen gang. Mener å huske at navnet hennes starta på J. Hehe, blir gøy. Slipper en norskøkt for det da, såå.

Sitter foressten på svensketoget. Litt passe lukus iforhold til NSB sine tog!!

Ganster ass. Gangster med hår i munnen. Dritfett

Pizzaparty hos Lauritz

Har akkurat kommet hjem fra selveste Laura Nystuen, der vi sammen med Erik, Thea og Line, lagde pizza og så på verdens beste film: lovelig blond! Skikkelig chill kveld med sykt fete folk!

Alle fikk sjokk da de så håret mitt, haha! Vet ikke om de syntes det var fint eller stygt, men at de la merke til det, gjorde de hvertfall!!

Eneste bilde jeg tok. #fail

Venter ass

Akkurat nå sitter jeg å venter Line. Sitter helt alene på togstasjonen i Lillestrøm, så føler meg skikkelig taper. Vent litt, jeg er jo egentlig ganske taper. Hardt liv.
Jeg og Line skal gå rundt å levere cv-er til forskjellige butikker rundt omkring i Lillestrøm og muligens Strømmen. Vi begge er fattige kirkerotter som bruker alt for mye penger - penger vi ikke har. Derfor trenger vi jobb for å tjene penger slik at vi kan kjøpe all bullshit vi vil.

Jeg er så kul

Noen som har lagt merke til hvor fint det er uttafor togstasjonen?

... Eller hvor fint gulvet er?

Kjeder meg... Hvis ikke noen skjønte det.

Indianer på vei til Oslo

Ser ut som en indianer idag og er nå på vei til Oslo. Derfor overskriften-ehehe, jeg er så hysterisk morsom!

Forteller dere hva jeg skal når jeg gjør det, gled dere, er dritspennende!!!!

Ha det bra, langt hår!

Nå skal jeg snart ta extension, altså håret mitt (hahah, høres utrolig dumt ut).
Dette jeg nå skal ta ut, har jeg hatt siden februar, og det har siden da blitt ganske slitt og tynt. I tillegg har det også oppstått en del floker, som blir utrolig deilig å få gredd ordentlig ut! Gleder meg!!

I kveld skal jeg først og fremst få ut flokene, deretter klipppe og farge. I morgen etter skolen drar jeg tilbake til hun som setter på extension for å få nye.
Kommer til å bruke masse penger, meen lommeboka kan vel sni litt for skjønnheten? Hehe

Offisielt forsjølet

Da kom høstforsjølelsen også til meg, gitt. Det suger. Denne konstante slapphetsfølelsen gir seg aldri. Det samme gjelder hodepinen, nysinga, hostinga og ehmm, snørringa (haha lol).

Jeg har det sykt fælt nå.. Hater å være syk... I tillegg til at det å være syk bare er helt sinnsykt teit, har jeg virkelig ikke tid til å være syk nå! Kan heller bli det en gang jeg har tid til å bli det. Sånn som for eksempel... Aldri?

Sitter både med ullsokker og lue, i tillegg til to ulltrøyer. Fryser litt da. 

 


Bøkene jeg har lekser i til i morgen, ligger å sitter ondt på meg. Books of hell.

 

Noen fler som har blitt forskjøla?

Pink lips

Driver å tar bilder til en fremføring i psykologi. Legger ut resultatene på bloggen etterpå, så gled dere!!

Tannskinne

For litt siden da jeg var hos tannlegen, fikk jeg beskjed om at jeg gnisser tenner om nettene. Jeg fikk derfor en tannskinne for å bruke om natta, sånn at jeg ikke skadet tennene mine mer.

Lurer på hvor lenge jeg gidder å bruke den eller hvor lang tid det tar å rote den bort. Den er jo trossalt gjennomsiktig...

Nå skal jeg fjerne sminken og så legge meg. Natta, bæsjer!

Burger King

Sitter på burger king på strømmen med noen søøøte jenter!

Laura satte seg på en tyggis. Søtt

Lukusshake

Sitter på Max med Laura og Emilie og chiller med en lukusshake. Utrolig god milkshake, omg! Alle som ikke har smakt den MÅÅ gjøre det! Kødder ikke!!!!

Søtizzaaa

Nam assssssss

Et liv

Når jeg faktisk har et liv og noe å blogge om, blir det sånn at jeg ikke får tid til å blogge. Sånn har det vært i helga (ehehe, jeg har hatt et liv, jacccckpot!). 

Hele lørdag var jeg ikke hjemme (igjen: et liv: weeee!!!). Det første jeg gjorde denne nydelige lørdagsmorgenen har det ikke blitt lagt ut bilder av enda, så da gidder jeg ikke engang å fortelle dere det. HEHE
Resten av lørdagen tilbrakte jeg hos Catharina, hvor vi hadde avskjedsfest for Madeleine. Hun skal nemlig et år til Italia for å gå på skole. BUHU, blir kjempetrist!!!
 Kvelden var kjempevelykket og verdens kuleste ginger ble både overrasket og glad (jackpot for det også)!

 

Bildene har jeg stjelt fra Catharinas blogg:


Ballonger assMadeleine og Catharina


Tine og ErikStøgga sjælAllesammeeen

Spilte kule spill da, hehe. Laura, Madeleine, Mia, Tine og Line


Marie og Line

Ellers har jeg også gjort noe mer, men det for være hemmelig det også (orker nemlig ikke å skrive om det.... Stress)

 

Blogges a, kule folk

Addicted

Vaselin - i'm addicted and i just can't get enough

Dævva


Eheh, kødda. 

Selvom det kanskje virker som, er jeg faktisk ikke død. Skolen har starta igjen - og jeg har dermed ikke noe liv og ikke noe å blogge om. Jeg har ikke et liv, men puster fortsatt - så jeg har ikke dødd enda. Halelujah liksom.

Skal dø som hu jenta i Avenged Sevenfold "a little piece of heaven", jeg. Og så gammel er ikke jeg enda. http://www.youtube.com/watch?v=VurhzANQ_B0&ob=av2e den er kul, den. 

 

Jeg lever

Fant nettop ut at buksesmekken min er oppe. Flaaut...! Tar den igjen nå. Sånn! Men, det var egentlig ikke det jeg skulle blogge om, så jeg tror jeg skal prøve å komme til poenget nå.

Som de som leser bloggen min vet, befinner jeg meg for øyeblikket i Fevik og jobber på en turnleir. Etter to dager med jobb, har jeg funnet ut følgende:
Jeg hater turnere. Spesielt turntrenere. De er så tynne og pene, det er teit og så sinnsykt urettsferdig...
Jeg og søstra mi Emely har forresten, itillegg til å være kjøkkenhjelpere, også blitt ekstratrenere. Men ekstratrenere er ikke så tynne og pene tydeligvis, jeg merka hvertfall ikke forskjell fra nå og før jeg ble ekstratrener (sikkert ordet "ekstra" i "ekstratrener" som ikke gjør oss pene og tynne... Hmmm)

Sånn egentlig er jeg vel ganske pen og tynn.. Bare se!

Aww

Timeplan skoleåret 11/12

Utrolig nerd av meg å blogge om timeplanen min, men jeg vil bare dele med dere hvor utrolig teit den er. 

Det teite med denne timeplanen, er for det første at jeg slutter 15.30 hver dag. For det andre har jeg mange friøkter midt i skoledagen. Hvor teit er vel ikke det a? Kunne heller skøvet alle timene opp, sånn at jeg kunne sluttet tidligere. MEN så handler desverre ikke alt om meg og mine meninger, så jeg får vel bare akseptere det og lide gjennom dette skoleåret... 


Fotballtrening

Stikker snart på fotballtrening - høsthalvårets første! Har ikke trent så mye i sommer, så dette kan bli interessant med tanke på at formen ikke er heelt på topp...!
Heh. Får håpe jeg ikke dør, men hvis: dere er kule, mine kjære lesere! Sees i himmelen (bortsatt fra dere som kommer til helvette da......)


Lol, fjortissbilde. Sørum BS-jakke, oh yeaaah

Spiller du fotball?

Plante

Var på IKEA med mamma istad og kjøpte blant annet en fredslilje for å ha på rommet. Den er kul, den, bare se:

Er du like feeet som meg som har plante på soverommet?

Caroline

Idag var jeg hos Caroline. Det var kjempekoselig! 
Sånn, da vet dere at jeg ikke bare sitter foran pcen, men faktisk har et sosialt liv også. Ehehe

Og til dere som lurer på hva vi gjorde: Vi så på film og snakket om alt mellom himmel og jord.  


Siden jeg ikke tok et bilde av oss i stad, tenkte jeg å vise dere et bilde fra fjortiss-perioden vår. Vi var serr kule lixx, bare se:

LOL, ganske flaut egentlig. Takk og pris for selvironi!

 

Kebab

Spiser i skrivende øyeblikk en kebab for andre dag på rad. Bra Signe, bra

Et liv

Laura

Taper

Seriøst. Siden jeg kom hjem fra ferie, har jeg ikke gjort annet enn, ehm, ingenting... Lol, taper!
Fra og med i morra skal jeg gjøre noe, så kjære Gud; hør min bønn og vær så snill å gi meg et liv. Amen.

Grisejente

Malt huset. Ser ut som en omvendt dalmatiner.
Stikker i dusjen.

Sweet dreams

Nå legger jeg meg. I min egen seng.
Er endelig hjemme fra Larvik, og selvom jeg liker meg der, er det alltid godt å komme hjem. Borte bra, men hjemme best, hva?Oppdatering

Funnet mobilen min nå! Eller, mamma har funnet den, men gadd ikke si fra. Lol.

Ellers har jeg vært hjemme en tur og deretter kommet tilbake til Lysebo. Nå skal jeg spille et tysk kortspill med farmor, farfar og søstra mi :-)

Vi bLogges, ehehhe

Farger håret

(skjer med at jeg alltid stikker ut tunga på bilder??! Lol, flaut)

Farger etterveksten. Er egentlig sånn ekkel kommuneblond, men farger håret mørkebrunt, siden det er så fint. Jepp.

Bruker hårfarga til Garnier Nutriesse, nr 5. Ikke at noen bryr seg.

Kaffekopp

Fikk lyst på kaffe.

Hadde kjøpt ny pulverkaffe-boks, så det passa bra.


Har også besøk av noen søte jenter, men de ville ikke ha kaffe.

Så jeg bare:

Nå skal jeg drikke kaffekoppen min. Det blir godt.

Fokus butikksenter på Sørumsand hjertehjertehjerte

Besøkte Laura på jobb idag. Hun jobber på bokhjørnet på Sørumsand. Det var gøy.

Laura

Kozzz

Vingle Line Stensrud

Den søteste Vingla i hele verden er borte fra meg og kommer til å være borte kjempelenge! Savner hu kjempemasse, jeg!  

Håper du koser deg i Skottland, søta! Gleder meg til du kommer hjem igjen, DA skal vi spise mye kebab, da!!
 

Fant et kjempegammelt bilde av oss for å vise hvor søte vi er! (Og ja, jeg er hu til venstre. Var blond før)

hehe, allesammen, fine bilder av Line: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150233282384398.325897.649649397 


Aww, nå var jeg litt søt da!


Kul dag

Idag var jeg kul. I Lillestrøm. Sammen med to kule folk, Laura og Vilde.
Vi spiste på sushi-restaurant og gikk litt rundt i Lillestrøm. Veldig koselig å bare snakke om alt og ingenting med gode venner! Digger dere, jenter!

Sushi er godt, men ble ikke så mett. Er matvrak. Trenger mat, mat er viktig. Går å spiser litt nå, jeg.

Sånn! Da var jeg tilbake! Fant ikke noe mat, det var teit.

 

Brygger er morsomt! Gikk også rundt omkring i gater, men er ikke så interessant å ta bilder av hus, så droppa det, jeg!

Liker fortsatt å leve fortiden foressten, alt er så bra!!!

På vift

Siden Vilde og Charlotte lå å sov da jeg vokna, sto jeg opp, dusja og fiksa meg.

Da jeg hadde gjort disse tingene, hadde pusene fortsatt ikke stått opp, så jeg bestemte meg for å ta et par fine bilder av meg selv.

Desverre ble ikke bildene noe fine, og det ble i tillegg veldig kjedelig å stå å ta bilde av trynet mitt...

Så jeg gikk ut av rommet (hei tyggispapir som ligger på gulvet. Du er flink til å støvsuge, Signe)... 

... opp trappa..

 

.. og videre opp. Trappa er litt teit skjønner dere.

Da jeg etter langt om lenge og lengre enn langt var oppe, var jeg sliten.

Etter den slitsomme trappeferden gikk jeg inn på kjøkkenet og skrudde på ovnen. 

Så gikk jeg inn i stua.... 

.. og skrev en lapp til C og V.

Deretter gikk jeg ut. 

Tok så et bilde av den kule bilen til stefaren min, siden den er så kul (bortsatt fra at den er hvit da, svart hadde vært finere)

Plutselig fant jeg en hest. Jeg valgte å kalle den Pontus Pilatus.

Pontus Pilatus er en kjernekar av en hest. 

Dro på en liten ridetur.

Kom så på at jeg ikke liker hester. 

Etter å ha forlatt P. P, hørte jeg noen naboer. Da ble jeg flau, siden jeg akkurat hadde stått å tatt bilde av meg selv med den bamse-hest. Så da gjemte jeg meg.

Alt jeg så var dette gjerdet. Føltes ut som om jeg var i fengsel.

Tenkte at det å være i fengsel må være trist. 

Bestemte meg så for å gå inn igjen. Fengselslivet var visst ikke noe for meg...

Jukeboks på NRK

Koser meg med Vilde og Charlotte med jukeboks på NRK, mens vi ser på interessante sex-stillinger i kama sutra-appen på mobilen!

Perfekt lørdagsnatt

 

Vilde har tatt av seg sminken nå, så måtte ta et eldgammalt bilde (sånn noen timer gammelt, æmmææægæææææshh)

Koz, klemz og mange nusser fra alle universets tre kuleste bitchees

Bikinibilde av meg

Sitter ute i sola og soler meg og tenkte derfor jeg kunne legge ut et bilde av meg selv i bikini.

..KØDDAA!!! Vil ikke legge ut bilde av meg selv i bikini rett og slett for å spare verden fra min fantastiske kropp. Vet ikke hva som hadde skjedd om omverden hadde sett meg i bikini.. Hadde sikkert blitt den nye Paris Hilton OG Voe. Skal gjøre mitt beste for å spare jordas befolkning for slike mennesker, så ingen bikini-bilder av meg, gitt!

Sånn, dagens gode gjerning: redde verden fra undergang.

Foressten! Jeg har ikke bikini.

Bilde fra forrige gang jeg solte meg. Kjeda meg og tok druer på piersing-kulene. Det var kult av meg. Jeg er litt sånn kul.

Stockholm juni/juli '11

I tre uker har jeg jobbet i Sveriges hovedstad, Stockholm og kom endelig hjem igjen idag! Deilig!
Jeg har jobbet hver dag fra 08.00-17.00, så jeg er passe sliten, ja! Jobba trossalt èn time mer enn Dolly Parton!

 

I tillegg til å ha jobba, har jeg shoppa en del, smil. Sier bare lønnsforskudd på 5000,- !

 


Stefaren min, så kul som han er, dro meg med på forskjellige restauranter og spiste god mat!!
(shaait, ble ganske sulten av å se på de bildene...)

Ellers har jeg sett en del på tv. Megakult.

Stockholm er en fantastisk by jeg virkelig anbefaler alle å dra til! Jeg elsker alt ved den! Bygningene, parkene, bydelene, shoppingmulighetene, gatene.. Ahh, kan virkelig tenke meg å flytte dit en gang!


Utsikt fra sjefskontoret til stefar over vannet. 
Tatt i Hammarby sjöstad, den bydelen leiligheten vår er i 


Kooozzz

Arlanda flyplass

Nå sitter jeg i loungene på Arlanda flyplass i Sverige og skal snart ta flyet hjem. Siden stefaren min reiser så mye med fly har han sånn svart kort, sånn at han kan benytte loungene på flyplasser. Siden jeg reiser med han, får jeg bli med. Så det er ganske passe kult!! Føler meg så rik og velstående når jeg her og spiser den gratise maten. Lol.

Gleder meg til jeg kommer hjem, blir deeeilig!!

Nuss, nuss, nuss bLoggen

Lunsj liksooom

Siden leiligheten er så nærme jobben, går jeg alltid hjem i lunsjen. Så da vet dere det!

Nå kan jeg skrive om hva jeg ha gjort så langt på jobben idag, men siden jeg dør bare av tanken om hvor kjedelig det er, sparer jeg dere for det!Slenger med et bilde av det kule kortet jeg må ha på meg på jobben for å gjøre inlegget fint. Tommel opp for det!


Dette jeg kommer til å skrive nå er også kjedelig, så slutt å les nå om du vil, hehe. De tre ukene jeg har vært her har jeg bare overlevd på knekkebrød og pålegg, og selvom jeg tjener ganske mye og kan kjøpe meg digg mat hver dag, sparer jeg penger til sko... Ja, så da vet dere det også!!

Nå skal jeg spise knekkebrødet mitt, vi blogges (haha, lol)!

 

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits