Tiltak

Da jeg i stad satt alene i sofaen på rommet mitt og stirret løst ut i luften mens jeg filosoferte over viktige ting her i livet, traff det meg plutselig at jeg ikke engang ser meningen med livet, og kan derfor ikke komme på noen viktige ting i det. Siden hva skal vi fokusere på i dette såkalte "livet"? Hva er meningen?
Jeg trenger virkelig mening i livet mitt. 

Livfortvilet og engstelig henvendte jeg meg til vår tids fremste sosiale media, Facebook, som også kan omtales som livet mitt. Her søkte jeg på "mening", og gjett hva jeg fant? Mange meninger. Tror de fleste var fra asiatiske land, og det var synd, siden jeg kan ikke asiatiske språk. Jeg kan heller ikke engelsk, så meningene fra USA og Australia hjalp lite.

Jeg kan heller ikke norsk. Selv om jeg ikke kan språket deres, sendte jeg en venneforspørsel og sitter spent i senga (har flytta meg fra sofaen til senga) og venter på at de skal godta. Siden hallo, ingen kan da motså meg?


Dette er profilbildet jeg har på Facebook. Jeg prøver å se søt ut. Trutemunn minner om kyssing og dermed sex. Jeg håper indelig at de jeg sendte venneforspørsel til er gutter. Som sagt kan hverken asiatiske språk, engelsk eller norsk, så det er litt vanskelig å tolke kjønn ut i fra navn. 

Jeg får bare vente. 

 

2 kommentarer

Vilde Yan

20.02.2012 kl.12:14

Oi, stakkars! Du har virkelig ikke noe liv du :/

Det går bra! Snart kommer det menn i hvite frakker å henter deg til et sted hvor alle er akkurat som deg! :-D

Du skal få det så fint så <3

Thea

20.02.2012 kl.20:48

Du. Har. Seriøst. Verdens. Beste. Blogg!!

Skriv en ny kommentar

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits