Valentine's Day 2012

Ja, jeg vet. Valentinesdagen var i går, men jeg vet at dere lurer på hvem jeg tilbrakte hele verdens kjærlighetsdagen med. Og det skal jeg faen meg fortelle dere. 

Jeg tilbrakte 14.02 helt alene. På rommet mitt. Heldigvis er dette et ganske bra selvskap, i og med at jeg trives ekstremt godt i mitt egent nærvær. Når jeg er med meg selv, kan jeg gjøre, si og oppføre meg som jeg vil, uten å ta hensyn til andre mennesker. Elsker det. Elsker meg. 
 Selv om jeg tross alt elsker meg selv såpass høyt, er det tydeligvis ingen andre som gjør det. Jeg fikk ingen hilsner. Jeg gjentar, denne gangen med store bokstaver sånn at dere skal forstå min frustrasjon: INGEN.  Jeg som til og med sendte ut mange brev - med anomyn avsender, så klart. Og ikke at jeg kjenner de jeg sendte til. Puttet noen søte kjærlighetsbrev i noen skap på skolen. Håper de som fikk dem ble glade.
Men uansett. Jeg skjønner ikke hvorfor ikke alle sendte meg kjærlighetsbrev? Jeg er jo så jævla elskbar. 


Nei, jeg er ikke bitter, takk som lurer. 

Eh jo, jeg er kjempebitter. Jeg var faktisk så bitter at jeg måtte sende meg selv en egen hilsen. Noen måtte jo vise sin kjærlighet til meg. Det ble en superhit på romerikets blad sine hjemmesider, og jeg anbefaler dere alle til lese den søteste hilsenen jeg noensinne har fått ved å trykke på linken.

Jeg. Er. Så. Sinnssykt. Kul. 

 

Hvis dere elsker meg, vennligst legg igjen en beskjed i kommentarfeltet. 

5 kommentarer

gudsigne

15.02.2012 kl.21:46

JEG ELSKER DEG, SNUPPA! Men det vet du nok fra før.

Martine

15.02.2012 kl.22:41

Ganske søt!

J

16.02.2012 kl.09:38

drit fet <3 leser bloggen din hver dag

Marie

16.02.2012 kl.09:44

høres ut som om du koste deg! Det finnes ikke noe bedre enn å elske noen som elsker en tilbake! Du har virkelig funnet deg en bra sjelevenn! (som i sjela i hjernen din, ikke en som har problemer med hornhinnene eller noe...)

Linda Johansen

17.02.2012 kl.09:22

Naw!

Skriv en ny kommentar

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits