Et sted langt, langt borte

På et sted langt, langt borte unna all sivilisasjon og uten innlagt vann tilbrakte jeg sammen med Laura og Martine en kveld, en natt og en morgen. Dette stedet var en hytte. 


Dette er hytta. Den er grå med røde karmer rundt vinduene. Dette skriver jeg til dere som er blinde og ikke kan se bildet, så vet dere det. Bare hyggelig. 

Hytta, den grå med røde karmer, er Martine sin som foressten har også har blogg. http://valte.blogg.no/  http://valte.blogg.no/  http://valte.blogg.no/. Jeg anbefaler dere alle å gå inn på bloggen hennes. Helst tre ganger, siden jeg reklamerte for bloggen med tre linker. 

Laura har ikke blogg. Hun er ikke kul nok, skjønner dere. Men det går bra. 

For å få dette blogginnlegget fint, tenkte jeg å finne noen bilder av oss tre vakre mennesker og legge de ut. Etter å ha lett gjennom bildene fant jeg ut at vi ikke var så vakre på bildene jeg hadde tatt. Det var synd. 

Når vi dro fra hytta var det sol. Sola er vakker, og nå ble blogginnlegget fint. 

Hvis noen lurte på hva vi gjorde på hytteturen, kan dere bare lure videre. Men èn ting kan jeg fortelle dere: vi overlevde en kveld, en natt og en morgen på et sted langt, langt borte. 

6 kommentarer

Gudsigne

12.02.2012 kl.22:49

Wow, for en fin hytte

Gudsigne

12.02.2012 kl.22:50

Veninna di er nødt til å være kul

gudsigne

13.02.2012 kl.08:41

Heey, det der er ikke meg! FAKTISK

lauritz

13.02.2012 kl.12:45

Laura er en superkul jente, men hun kan ikke ha blogg fordi hun har så spennende liv. Det ville blitt altfor slitsomt. Den viktigste grunnen tila t hun ikke har blogg er fordi hun ikke vil overgå gudsigne og valte. Hvis hun hadde skaffet seg blogg, hadde de bare fått færre lesere og laura hadde bare fått alle leserne deres. i tillegg til å gå forbi dem på topplista.

Anders

13.02.2012 kl.12:46

Det så veldig koselig ut. Hvor er det?

gudsigne

13.02.2012 kl.19:05

Anders: Et sted ved svenskegrensa. Vet ikke om det har noe navn. Heheh. Var er vann der, hvis du er svært interessert og vil slå det opp på kartet. Ellers var det veldig mye skog der.

Skriv en ny kommentar

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits