Fred på jorden

Siden jeg ikke får sove, har jeg nå ligget våken og tenkt ut en plan for å få gjennomføre alle miss word-modellers drøm: Å få fred på jorden. (Hehe, gjør ikke dere også sånt når dere ikke får sove?). 

Det banebrytende jeg har kommet frem til er følgende: Vår verden, den vakre planet Tellus, også kalt "den blå plantet" eller "Jorda", hadde vært en mye bedre sted om alle konflikter vi har mellom Jordas herskende skapninger, mennesker, kunne løses. 
 Smart, Signe. Men hvordan i all verden skal vi løse alle verdens uenigheter og kriger?

 
Jo, det skal jeg si (eller skrive til) deg ("deg" som i "meg", siden det var jeg som selv spurte): Både store konfliker som krig og mindre konflikter, som en krangel mellom to søsken om hvem som skal sitte i forsetet på vei til hytta burde bli løst på en rettferdig måte,der begge parter har like stor sjang til å vinne, uansett om den ene har større militære styrker, er rikere eller har generelt større forutsetninger enn den andre. 
Javel, høres fint ut, men du har fortsatt ikke sagt  hvordan dette skal gjennomføres?

Dette skal gjennomføres med noe alle (vel, hvertfall de fleste) har og som man tar med seg over alt. Hender. 
Etter min mening burde alle konflikter løses med stein, saks, papir! Her har nemlig begge parter like stor sjangs for å vinne, ingen blir valgt som vinner etter urettferdige meninger og alle har fingre. Genialt! 

Og sånn kan det bli fred på jorda allerede idag!


Tommel opp for meg og planen min. Jeg er så smart <3 Lenge leve meeg! 

Én kommentar

Marie

27.12.2011 kl.13:09

faktisk en overraskende grei løsning. At vi ikke har tenkt på dette før..

Skriv en ny kommentar

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits