Jeg blogger

I skrivende stund sitter jeg ironisk nok med pc'en foran meg som jeg skriver det jeg har skrevet så langt i dette blogginnlegget. Videre skal jeg (videre i forhold til i stad, men egentlig er det som skrives nå for meg nåtid som en forfatter av denne teksten) skrive enda mer i dette blogginnlegget - på pc'en. Hva jeg skal skrive, vet jeg ikke enda (etter å ha lest gjennom etter å ha skrevet ferdig hele innlegget, vet jeg egentlig hva jeg skrev videre etter at jeg skrev at jeg ikke visste hva jeg skulle skrive videre. Ironisk). 

Kanskje jeg skal skrive om hvilken sang jeg hører på akkurat nå? Ja, det skal jeg visst. Jeg hører på "Something in the Way" av verdens beste grugde-band, Nirvana. Åh, kunne skrevet hvertfall femten blogginnlegg om hvor mye jeg elsker det bandet. Siden jeg bare har planlagt å skrive et blogginnlegg akkurat nå, skal jeg spare de hvertfall femten blogginnleggene om hvor mye jeg elsker Nirvana. 

Nå slutta sangen. Det var trist. Kanskje jeg skal legge den inn på bloggen, sånn at dere får høre? Ja, det skal jeg visst. 


Nå skal jeg skrive hvem som synger og sangtittel. Det gjør jeg alltid under sanger jeg legger ut på bloggen. Egentlig er ikke dette nødvendig i dette tilfellet, i og med at jeg allerede har sagt både hva sangen heter og hvem som har den. Selv om det ikke er nødvendig, gjør jeg det for det. Nirvana - Something in the Way. 
Der, ja! Nå har du hvertfall fått med deg tittelen og bandet. Så fint for deg. Og meg, siden jeg viste deg denne søte, men kanskje litt depressive sangen.  


Nå satt jeg sangen på på nytt.  
 


Dette bildet tilføyde jeg i innlegget av den grunn av at det så så nakent ut. Også så jeg litt sånn gangster ut da. Plukker blomster og sånt. Like a baws. 

Nå skal jeg trykke på "Lagre + publiser"-knappen, sånn at innlegget publiseres på bLoggen min. Så kommer du til å lese det. Nå leser du det jeg har skrevet om at jeg vet at du kommer til å lese. Heftig. Natta. Seriøst. Skal lese en bok nå. 

Én kommentar

Marie

25.12.2011 kl.11:10

hahah, du er syk i hodet!

Skriv en ny kommentar

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits