Hva skjedde med tcmn a?

Toppbloggeren på blogg.no, Therese Charlotte Margrethe Nielsen, har etter min mening gjennomgått en dramatisk utseendemessig forandring. Før var hun ikke akkurat superpen, men hun så hverfall ut som en normal, søt jente. Nå synes jeg hun ser alt for barbie ut - hun er blond, tynn og bruker alt for mye sminke. Itillegg pusher hun puppa sine helt opp til halsen. Ikke fint. 

 En ting er at hun har blitt eldre og har begynt med mer sminke osv og derfor forandret seg. Jeg synes man kan forandre seg, og jeg har selv forandret meg utseendemessig siden jeg var 13, 14 år, og det er helt normalt. Det jeg reagerer på er at hun står frem som et forbilde for mange unge mennesker - spesielt jenter i en svært usikker alder. Mange ser opp til henne og vil bli som henne.
Etter min mening synes jeg at heller en mer "sunn" jente, med normal kropp og normalt utseende om jeg kan si det på den måten burde være et slikt "forbilde".  


Er det slike bloggere folk ser opp til for tiden?? 


Begge bildene er funnet på bloggen hennes (http://tcmn.blogg.no). 
Det første bildet er fra 2009, det andre fra 2011

 For å avslutte må jeg bare si at jeg synes at denne jenta er kjempepen og hun er sikkert en søt jente. I bloggen hennes fremstår hun alt for bimbo, og det er dette jeg ikke liker. 

Hva synes dere om forandringen hennes? 

6 kommentarer

Caroline Lutta

26.09.2011 kl.17:08

syns ikke hun er sånn som du sier, alle forandreer seg, men dette var din mening da

Ine

26.09.2011 kl.18:30

Ganske enig med deg. Så hun i lillestrøm for litt siden, og hun er ikke akkuratt hva jeg vil kalle pen haha.. Liker blogger din :-)

26.09.2011 kl.20:40

Jeg syntes det er litt teit å si det som du sier fordi alle forandrer seg og den hun er nå i dag er den hun vil være! hvis du hadde blitt (holdte på å skrive emo x'D) barbie, så hadde det vært ditt valg ikke alle andres valg hun er den hun er og ferdig med det!

lilleost

28.09.2011 kl.09:55

high five

01.10.2011 kl.20:50

enig med du

07.10.2011 kl.18:58

FJORTIIIIZZ. uff, liker virkelig ikke hun der... altfor mye sminke og doll..

Skriv en ny kommentar

, Sørum

Jeg er alt.Design by Platypus Design
hits